Tüm Samsung Cihazlara Bixby Geliyor - Haberler - indir.com

Tüm Samsung Cihazlara Bixby Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-10 15:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Samsung'un Galaxy S8 ailesi ile beraber piyasaya sürmüş olduğu Bixby sesli asistanı Siri ve Google Asistan gibi rakipler ile rekabet etmeye devam ediyor. İlk dönemlerde İngilizce öğrenmede zorluklar yaşayan bu Bixby sesli asistan için şirket geliştirmelere ve güncellemelere devam ediyor. Şimdi ise gelen yeni bilgilere göre Bixby sadece Galaxy S8 ve Galaxy Note 8 serisine bağlı kalmayarak tüm Samsung cihazlar için kullanılabilir olacak. Samsung kullanıcıları sevindiren bu gelişmenin gelin detaylarına bakalım.

CES 2018 kapsamında yeniliklerini açıklamaya devam eden şirketlerden olan Samsung'dan Bixby asistanına yönelik yenilik duyuruldu. Teknoloji devi ifade ettiğine göre 2018'de Amerika'da çıkacak olan akıllı televizyonlarına Bixby desteği de sunacak. Televizyonlara sunulan sesli asistan özelliği ile bir şey izlersek sesle kontrol ederek hangi kanalı açacağınızı ya da ses açma gibi işlemleri gerçekleştirebileceksiniz. Bu sistem için ise gerekli olan mikrofonun kumandaya entegre edilmesi sağlanıyor.

Samsung'un bu yeni hamlesi ile beraber ilerleyen dönemlerde Bixby sesli asistanlarının sadece amiral gemisi cihazlarda kalmayıp tüm Samsung akıllı telefonlarına gelebileceğini hatırlatalım. Ayrıca sadece telefonlarda kalmayacak bu desteğin akıllı TV ve akıllı ev aletlerine de getirilebileceği bekleniyor diyebiliriz.





PAYLAŞ