Tüm Panosonic Modellere NDI-HX Desteği Geldi - Haberler - indir.com

Tüm Panosonic Modellere NDI-HX Desteği Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-23 13:07:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Panosonic yeni bir yazılım yayınlayarak tüm ürünlerine NDI-HX desteği getirdiğini açıkladı. Ayrıca şirket yeni PTZ kamera modeli AW-HE38'i de duyururken desteğini genişletmiş oldu. Güncellenen yazılım ile verimlilik modunun kullanılmış olduğu Ağ Cihazı Arayüzü NDI entegrasyonu sayesinde kullanıcılar PTZ kameralarını direkt bir şekilde NDI ağına bağlayabilecekler. Şuan için bulunan tüm Panosonic PTZ kameraları olan AW-HE40, AW-HE130 ve AW-UE70 modelleri NewTek üretimi olan yazılım lisansı NDI-HX'i destekleyebilecek şekilde yükseltiliyorlar.

Panasonic Bölgesi Pazarlama Müdürü Nela Perti tarafından konu hakkında 'NewTek TriCaster® ve NewTek'in IP Serisine ait video değiştiricilerinin otomatik algılama özelliği sayesinde Panasonic'in uzaktan kamera portföyü artık diğer yüzlerce NDI özellikli ürünle sorunsuzca entegre olabiliyor. Böylece herhangi bir ek yapılandırma olmadan NDI tabanlı video üretimi iş akışlarına da imkan tanıyor. Bu entegrasyon, uzaktan üretim alanında atılan tam anlamıyla dev bir adımdır dedi.

Şirketin uygun fiyatlı bu Full HD uzaktan kamera modelinde sağ-sol ve yukarı-aşağı hareket yetenekleri yer alıyor. Ayrıca ek olarak 22x yakınlaştırma özelliğine sahip olan model HDMI çıkışına da sahip durumda. Yüksek hassasiyete sahip AW-HE38 serisinde yeni geliştirilmiş olan ½.3 tip MOS sensör ile Dijital Sinyal İşlemcileri yer alıyor.





PAYLAŞ