TTKariyer; Türkiye'nin İlk Kurumsal Kariyer Uygulaması - Haberler - indir.com

TTKariyer; Türkiye'nin İlk Kurumsal Kariyer Uygulaması

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Türk Telekom, Türkiye'nin ilk mobil kurumsal kariyer uygulamasını yayınladığını duyurdu. 'TTKariyer' diğer adıyla 'Türk Telekom Kariyer' uygulaması sayesinde Türk Telekom'daki iş fırsatlarından anında haberdar olabilir ve iş başvurusunda bulunabilirsiniz.

Ücretsiz olarak kullanıma sunulan uygulama ile Türk Telekom'un iş ilanlarına mobil başvuru yapabilir, iş başvuruları için ipuçları ve mülakat hazırlık önerileri gibi bilgilerden yararlanabilirsiniz.

İş başvurusu konusunda tecrübesiz olan adayların da düşünüldüğü TTKariyer uygulamasında 'İlk Mülakatım' adlı özel bir simülasyon bölümü bulunuyor. Bu bölümde adayların iş görüşmesi esnasında nasıl davranmaları gerektiği ve özgeçmişlerini nasıl hazırlamaları gerektiği konularında bilgiler veriliyor.

TTKariyer - Türk Telekom Kariyer

Ayrıca 'ilk Mülakatım' işe alım simülasyonu ile iş mülakatına girecek kişilere 'Kişilik Envanteri' ve 'Yetkinlik Bazlı Mülakat' uygulanıyor. 'Kişilik Testi Geri Bildirimi', 'Mülakat Geri Bildirimi', 'Meslek Seçimi' ve 'Kariyer Önerileri' gibi konularda da yönlendirme yapılıyor. İlk Mülakatım simülasyonuna katılmak için uygulama üzerinde bulunan başvuru formunu eksiksiz olarak doldurmanız gerekiyor.

Bunların dışında Türk Telekom Kariyer uygulaması üzerinden Türk Telekom ürün ve hizmetleri hakkında da detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Eğer sizde Türk Telekom iş fırsatlarından haberdar olmak istiyorsanız; TTKariyer uygulamasını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android veya iOS cihazınıza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ