TP-Link Neffos N1 Android Akıllı Cihazının Özelliklerini Yayınlandı. - Haberler - indir.com

TP-Link Neffos N1 Android Akıllı Cihazının Özelliklerini Yayınlandı.

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-22 19:01:36
Editör : Esat Karaman
Kategori : Akıllı Telefonlar

TP-Link genelde ağ çözümleri ile uğraşan üretici bir firma ancak uzun süredir akıllı telefon ile gündemi meşgul ediyordu ve sonunda firma Neffos serisi akıllı telefonlarının arasına yeni bir telefon daha ekledi. Aslında kullanıcıların güvendiği akıllı telefon üreticileri belli Samsung,Apple,Htc,Sony gibi firmalara daha çok güveniyor.

Bunun sebebi ise bu üretici firmalar çok eskilere dayandığı için kullanıcıların güvenini kazanmış durumda. Ancak yeni telefon üretmeye başlayan firmalarda bu durum söz konusu değil. Aslında biraz araştırma yapsalar yeni telefon üretmeye başlayan firmalarında diğer firmalar gibi dayanıklı sağlam telefon ürettiğinin farkına varacaklardır. Bunlardan biri de TP-Link bu firma aslında ağ ve bulut çözümleri ile alakalı yazılım ve cihaz üretimi yapıyordu ancak son yılda Neffos akıllı telefon serisinin üretimine başladı firmanın son çıkardığı telefon ise  Neffos N1 Android Akıllı Cihaz oldu.

Bu cihazın özellikleri şöyle; Neffos N1 5.5 inç genişliğinde Full HD ekrana sahip, Corning Gorilla Glass 3 teknolojisini kullanıyor. Cihaz gücünü ise geçtiğimiz yıl tanıtımı gerçekleştirilen MediaTek Helio P25 işlemcisinden alıyor.

8 Megapiksel Ön 12 Megapiksel arka çift kameraya sahip olan bu telefon NFUI 7.0 kullanıcı arayüzüne sahip. 3620 MAh kapasiteli batarya kapasitesi ile  Malezyada 280 Dolara satışa sunuldu. Bence bu özellikler bu fiyata gayet uygun ancak işlemci olarak Snapdragon işlemci batarya olarak 4000MAh Pil gücü daha iyi olurdu diye düşünüyorum. 





PAYLAŞ