TP-Link Deco M5 ile Wifi Kapsama Alanını Genişletiyor - Haberler - indir.com

TP-Link Deco M5 ile Wifi Kapsama Alanını Genişletiyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-09-12 10:20:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Donanım ve modem üretimi ile bilinen şirket TP-Link, yeni ?ev Wifi sistemi? cihazını IFA etkinliği kapsamında tanıttı. Bu yeni kesintisiz kablosuz internet sunabilen TP-Link Deco M5 modeli Wifi kapsama alanını genişletiyor ve bu kapsama alanının güvenlik uygulamalarını barındırıyor. Bu noktada tamamen bir ağ çözümü olarak öne çıkıyor. Deco M5 modelinin diğer Wifi genişleticilerden farkı ise ağ güvenlik noktasında ortaya çıkıyor. Bu notada TP-Link HomeCare adında bir güvenlik paketi ile beraber cihazı sunuyor ve dünyanın önde gelen antivirüs yazılımlarından birisi olan Trend Micro?nun desteklediği bir antivirüs ve zararlı yazılımlara karşı koruma programı ile geliyor.

Bu güvenlik önlemleri ile evlerde güvenli ve sorunsuz bir şekilde Wifi deneyimi sağlanmış oluyor. Güçlü Ebeveyn Denetimleri, çocukların ağ ve internet erişimlerinin yönetilmesine ve takip edilmesine olanak sağlıyor. Ayrıca çeşitli uygulamaları ve siteleri engelleme ve yaş filtrelemeleri kullanmak gibi profillerde atama yapılabiliyor. Hizmet kalitesi olarak uygulamalarda ve cihazlara öncelik vermesi sağlanıyor ve bant genişlikleri ile film izlerken bile 4K için herhangi bir kesinti ve akışta koplamalar bulunmuyor.

TP-Link Deco M5?in teknik detaylarına gelecek olursak dört çekirdekli işlemciye sahip bu cihaz 2.4 Ghz bandında 400 Mbps, 5 GHz bandında ise 867 Mbps kablosuz hız desteğine sahip olarak geliyor. Kapsama alanı ise 4500 metrekare olan Deco M5?in Android ve iOS uygulamaları da bulunuyor.





PAYLAŞ