TP-Link Akıllı Telefonları Ülkemizde Satışta - Haberler - indir.com

TP-Link Akıllı Telefonları Ülkemizde Satışta

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-08-11 11:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli aksesuar ve donanım üreticisi olan TP-Link son zamanlarda akıllı telefon pazarına atılan şirketler arasında bulunuyor. Son olarak Neffos adlı giriş seviyesi Android modellerini duyuran şirketin cihazları şimdi ise ülkemizde satışa sunulmaya hazırlanıyor. Piyasada bulunacak olan Y serisi modelden Y5L ve C5 serisinden ise C5L modellerini görmek mümkün oluyor. Bütçe dostu ve ilk defa akıllı telefon kullanacak kişiler için uygun olan bu giriş seviyesi modellerin ülkemize giriş yapmasıyla beraber modellerin Türkiye fiyatlarıda belli olmuş oldu. Satışa başlanan TP-Link Neffos modellere bakacak olursak cihazların tüm modellerinde çift SIM kart ve çift bekleme özelliği yer alıyor.

Ülkemizde satışa çıkan modellerden birisi olan Neffos Y5L modeli Android 6.0 Marshmallow işletim sistemi ile beraber geliyor. Cihazın arka yüzeyinde 5 megapiksellik bir kamera bulurken ön yüzeyde ise 2 megapiksellik bir ön kamera yer alıyor.  Cihazın üç farklı renk seçeneği yer alıyor ve bunlar Siyah, Beyaz ve Sarı arka kapak olarak belirlenmiş durumda.  Bu söz konusu Neffos 5YL'nin Türkiye fiyatı ise 499 TL olarak belirlenmiş durumda. Giriş seviyesi bir akıllı telefon olduğu için 499 TL'nin oldukça makul bir fiyat olduğunu dile getirebiliriz.

Neffos'un satışa çıkan bir diğer cihazı Neffos CL5 ise Android 5.1 sistemi ile geliyor ve akıllı odaklanma özelliğe sahip modelin arka yüzeyinde 8 megapiksellik bir kamera yer alıyor. Bu cihazın ise inci beyaz ve koyu gri olarak iki renk seçeneği yer alıyor ve modelin Türkiye fiyatı 529 TL olarak belirlenmiş durumda.





PAYLAŞ