Toshiba'dan CES 2015 İpucu! - Haberler - indir.com

Toshiba'dan CES 2015 İpucu!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Önümüzde Ocak ayında Las Vegas'ta düzenlenecek olan CES 2015 fuarı öncesi, teknoloji şirketleri tanıtacakları ürünlerle ilgili ipuçlarını vermeye başladılar. Sony'den sonra Toshiba'da Twitter'da yeni ürününe dair bir ipucu verdi.

'Keep on Clickin' yani 'Tıklamaya Devam Edin' tweet'i atan Toshiba, ayrıca 6 Ocak 2015 tarihini işaret eden bir de ürün fotoğrafı paylaştı. Firma bu tarihte yapacağı basın etkinliğinde yeni ürünlerini tanıtacak.

Fotoğrafta cihazın sadece bir köşesini paylaşan Toshiba'nın bu ürününün ne olduğu ise merak konusu. Paylaşılan tweet'teki 'tıklama' terimi aklımıza televizyon üretimi de yapan firmanın akıllı bir uzaktan kumanda tasarlanmış olabileceği fikrini getiriyor.

Bunun dışındaki en büyük ihtimal ise ürünün dokunmatik ekranlı bir dizüstü bilgisayar olabileceği. Eğer cihaz düşündüğümüz gibi dokunmatik ekranlı bir dizüstü ise bu cihaz aynı zamanda tablet olarak da kullanılabilir. Çünkü; dizüstü bilgisayarlar Toshiba üretim ve pazarlama stratejisinin en önemli ürünleri arasında yer alıyor.

Diğer teknoloji üreticilerinin ürünleriyle birlikte Toshiba'nın da yeni ürünlerini CES 2015 fuarında hep birlikte göreceğiz.





PAYLAŞ