Tinder'la İnternet Ünlüsü Olunabilir mi? - Haberler - indir.com

Tinder'la İnternet Ünlüsü Olunabilir mi?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-11-02 17:20:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Uygulama

19 yaşında olan Krista, Tinder hesabında eşleştirmenin ilgisini çekmek adına bir PowerPoint sunumu hazırlayarak kendisini öne çıkarmayı başardı. Oldukça popüler hale gelen Krista, doğallığı ve göstermiş olduğu samimiyeti ile sosyal medya üzerinden çok fazla çıkma teklifi almış durumda. Toronto şehrinde yaşayan Krista, Waterloo Üniversitesinde okuyor. Kendisini tek satırlık biyografilerde ve selfie (öz çekim) fotoğraflarıyla sınırlandırmak istemeyen Krista, kendisini anlatacak bir PowerPoint sunumu gerçekleştirerek Tinder profili oluşturdu.

Oluşturduğu profilde kendisiyle alakalı birçok bilgiye ulaşmanın mümkün olmasıyla sevdiği yemeklerden, hayvanlara kadar her şey hakkında bilgi edinmek mümkün. Krista'ya göre uyumanın, internet ortamında düşüncelerini aktarmanın ve duşta şarkı söylemin çok eğlenceli olduğunu profil hesabından ulaşmak mümkün. Ayrıca sevdiği şeyleri de anlatan Tinder kullanıcısı Krista, oluşturduğu profile göre avokado ve başkalarının evcil hayvanlarını sevdiğini öğreniyoruz. Hatta çok iyi humus yaptığını da profili arasında yer veriyor.

Oluşturduğu profil sayesinde dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Krista, şu an internet ünlüleri arasında yer alıyor. Bu durumdan çok memnun olan Krista, aldığı birçok çıkma teklifini dile getirirken oldukça mutlu görünüyor. Bundan sonraki hedeflerinin ne olduğunu bilmesek de kendisine reklamcılık alanında ilerlemesini tavsiye ediyoruz. Çünkü böyle bir iş çıkaran kişi pazarlama sektöründe de eminiz ki başarılı olacaktır. Genç sosyal medya kullanıcıyı başarısından ötürü tebrik ediyoruz.  





PAYLAŞ