Tiger Knight Empire War için Roma lejyonları hazır! - Haberler - indir.com

Tiger Knight Empire War için Roma lejyonları hazır!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-02-27 14:05:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Çevrimiçi, çok oyunculu savaş oyunlarından biri olan Tiger Knight: Empire War, geçtiğimiz Aralık ayında oyuna oma İmparatorluğu güncellemesi geleceğini duyurmuştu. NetDragon tarafından geliştirilen Tiger Knight: Empire War, VR (sanal gerçeklik)'la uyumlu olarak geliştirildi. Oyun, Ağustos 2016'da Steam'de ücretsiz olarak oyunculara sunulmuştu. Oyuncuların hepsi oyunda bir ordu kuruyorlar. Oyuncular bu ordularıyla savaşa giriyorlar. Bu savaşlar oyuncu kontrollü birimler arasında gerçekleştiriliyor. Tiger Knight: Empire War'da birçok savaş ekipmanı ve silahlar sunuluyor. Savaşlar ilk başlayanlar için alt düzeyde başlıyor ve geliştirdikçe üst düzeye geçiyor.

Tiger Knight: Empire War için, geçtiğimiz Aralık oyunda oyunculara Roma İmparatorluğu güncellemesi geleceği haberi verilmişti. Beklenen güncelleme geçtiğimiz günlerde oyuna eklendi. Bundan önce, oyuna Çin tarihindeki üç büyük krallığın askerleri, tarihi kıyafetleri ve silahları eklenmişti. Bu kıyafetler ve silahlar üzerinde modelleme yapılmıştı. Şimdi de 17 Şubat itibariyle yayınlanan Roma İmparatorluğu güncellemesiyle beraber, oyuncular oyunda Roma lejyonlarını yönetmeye başladılar. Aynı modelleme bu güncellemede de Roma Lejyonlarına da yapılmış.

Güncellemeyle beraber oyuna eklenen başka yenilikler de oldu. Güncellemeden sonra, savaşların geçtiği mekanlar haritalara eklendi. Başta Roma'nın en bilinen mekanlarından biri olan Kolezyum olmak üzere, Galya ovaları, Germanya'nın Kara Ormanlar'ı ve Kuzey Afrika'nın çölleri gibi birçok yeni atmosfer de savaşılabilecek.





PAYLAŞ