The Walking Dead: Road to Survival Yayınlandı - Haberler - indir.com

The Walking Dead: Road to Survival Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-09-01 16:00:43
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Donanım

Ünlü mobil oyun geliştiricisi Scopely, oyun tarihine adını yazdıran efsane The Walking Dead oyununu mobil cihazlarda oyun severler ile buluşturuyor. Road to Survival adı ile karşımıza çıkan oyun Android ve iOS platformlarda indirmeye sunuldu.

Oyun yapımcısı Amerikalı çizgi roman yazarı Robert Kirkman'ın Skybound Entertainment şirketi ile anlaşma imzalayan Scopely'nin televizyon serisi The Walking Dead'den esinlenerek geliştirdiği mobil oyunda zombilere karşı hayatta kalma mücadelesi sizleri bekliyor.

The Walking Dead: Road to Survival

Oyuncuların en doğru şekilde karar vererek kimlerin hayatta kalması gerektiğini belirleyecek. Ölüm ile yaşam arasında gidip geleceğiniz oyunda hayatta kalmak için kaynakları ele geçirerek sığınak yapmanız, mevcut sığınakları daha korunaklı hale getirmeniz ve hayatta kalan diğer arkadaşlarınızı kurtarmanız gerekiyor.

bir yandan rakipleriniz ile diğer yandan zombilerle olan mücadelenizde Rick, Glenn ve Michonne gibi efsane kahramanlar vahşi zombi dolu bu cehennemden kurtulmanızda size yardımcı olacak. 

RPG tarzında zombi öldürme oyunu olarak karşımıza çıkan The Walking Dead: Road to Survival oyununun tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilir, bağlantılar aracılığıyla oyunu Android ve iOS cihazlarınıza indirebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ