The Walking Dead: A New Frontier İnceleme - Haberler - indir.com

The Walking Dead: A New Frontier İnceleme

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-11-30 22:00:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Donanım

Telltale Games, ilk The Walking Dead oyunuyla yakaladığı başarıyı bölümler halinde devam ettirdi ve ikinci sezon ile başarının üstüne başarı ekledi. Her yeni bölümle bizleri heyecanlandıran ve tekrar o atmosferin içine girilmesini sağlayan stüdyo, 2016'nın son günlerinde üçüncü sezon seyirciyle buluştu. Çok konuşulan oyun, yine her zamanki gibi şahaneydi!

The Walking Dead: The Telltale Series - A New Frontier, şimdiye kadar iki bölümüyle seyirciyi. İkinci sezonun bittiği yerden başlamasa da o olaylara da bir şekilde gönderme yapan oyun, ikinci sezon son bölümde yapılan seçimlere dair seyirciye bilgi vermekten de geri kalmıyor.

Üçüncü sezonun birinci bölümü izlenmeye başladığında seyirciyi birkaç seçim karşılıyor. Bu seçimler daha önceki oyunları oynamayanlar ya da biraz olsun unutanlar için buraya yerleştirildi. Bir takım fotoğraflar üzerinden yapılan seçimlerle birlikte hem eski olayları hatırlıyor hem de yeni sezonda izleyici karşısına çıkacaklar, şimdi en başından belirlenmeye başlandı. Yalnız daha önce hiç The Walking Dead oyunu oynamayanlar, belirtilen seçimlerin fazlasıyla önemi olduğunu bilmelidir. Ancak daha önceki oyunların çoğunu oynayanlar, elinde olan  kayıt dosyalarını yenilenen oyuna aktararak, burada yapılan seçimleri yeni oyuna aktarabilirler. Dikkatle ikinci sezonun en sonunda yapılan önemli seçimin, bu sezonun başını direkt etkilediği bilinmelidir..

Oyun esnasında değişen herhangi bir şey henüz yok! Daha önce TWD oyunu oynamayanlar için şöyle küçük bir özetle: Bütün macera oyununda olduğu gibi bunda da seçimler anahtar konumda. Oyun ilerledikçe karşılaşılan bazı seçimler geliyor ve yapılan bu seçimlere göre oyun yeni bir durum alıyor. Örneğin; karşılaşılan X ve Y yolları var. Oyun, oyunculara hangi tarafa ilerlemek istediğinizi soruyor. X yolunu veya Y yolunu tercih etmek oyuncunun elindeyken, bu tercihin sonrasında karşılaşılacaklar da farklı oluyor. Elbette ki; tercihler her zaman böyle kolay şeyler olamayabilirler. Herhangi bir insanın yaşayıp yaşamayacağına bile karar verilebiliyor ve oyundaki bütün dramada neredeyse bundan kaynaklanıyor. Ama oyun tamamen tercihler üzerine değil; bazen çatışılan kimi zaman dövüşülen kısımlarda oyuncunun kontrolüne geçebiliyor ama en kritik olanın öykü takibi olduğu bilinmelidir.





PAYLAŞ