The Sims 3: Pets Sistem Gereksinimleri - Haberler - indir.com

The Sims 3: Pets Sistem Gereksinimleri

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-20 01:44:12
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Donanım

Oyunda animasyonlar ve hayvan seslendirmeleri, inanılmaz derecede yüksek bir standarda sahip - her evcil hayvan muazzam. Islak burunlu karakter ve oynak kişiliklere sahip hayvanlar pek çok kişiyi mutlu edecektir. Hayvanlar da yaşlanıp hayata veda ediyor, Sim'ler, gerçek hayattaki  gibi, bir daha asla bir hayvanla duygusal bir bağ oluşturmaya değip değmeyeceğini merak ederek, acı ve kalp kırıklıkları ile hayatına devam ediyor. Ancak endişelenecek bir şey yok, evcil hayvan oluşturma paketindeki özelleştirme seçenekleri oyuncuları teselli edecektir.

The Sims 3: Evcil hayvanlar, önceki Sims oyunundaki hayvanlar genişleme paketinde cesaret edemediklerini bu pakette yerine getiriyor. Sims 2'de, rakip köpekler, cesur köpekler, mevcut köpek ve kedi hayvanların çeşitli karakteristik özelliklere sokmaya cesaret edememişlerdi.  Köpekler, kediler ve atlar, oyunda üç adet ana hayvan grupları olarak geliyor Bunu dışında kuşlar, balıklar, gerbiltipler ve kertenkeleler ise hayvancılığın 'interaktif mobilya' tarafında bulunuyorlar.

Tüylü veya pullu olsun, evcil hayvanlar hayat simülasyonuna sorunsuz bir şekilde entegre oluyorlar. Başlangıçtan itibaren yeni ailelere yerleştirilebiliyor veya başka bir Sim veya evlat edinme ajansından kabul edilebiliyorlar. 

Sims severler için genişleme paketi Pets'in sistem gereksinimleri;

Minimum Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemleri: Windows XP/Vista/7
İşlemci: Intel Pentium 4 @ 2.0 GHz / AMD Athlon XP 2000+
Ram: 1 Gb
Hard Drive: 7 Gb 
Video Ram: 128 Mb
Ekran Kartı: nVidia GeForce FX 5900 / ATI Radeon 9500
Ses Kartı: DirectX Uyumlu
DirectX: 9.0c
Klavye
Mouse
DVD Okuyucu veya Sanal DVD Okuyucu Program  

 





PAYLAŞ