Tesla Desktop Superchager ve  Powerbank'leri büyük ilgi gördü - Haberler - indir.com

Tesla Desktop Superchager ve Powerbank'leri büyük ilgi gördü

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-11-20 11:00:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Akıllı Telefonlar

Dünyanın en büyük elektrikli araç üreticisi olarak bilinen Tesla geçtiğimiz günlerde, yeni akıllı otomobiliyle, teknoloji dünyasının gündemine oturmayı başarmış ve adından söz ettirmişti. 2020 yılında çıkacak olan Tesla imzalı akıllı otomobilin, fiyatı ve özellikleri hakkında bir takım bilgiler verilmişti ve bu bilgiler otomobilin oldukça ilgi çekmesini sağladı. Tesla şimdi de yeni Desktop Superchager ve Powerbank'leriyle yeniden ilgi odağı olmayı başardı. Tesla Motors, çok kısa bir süre önce dünyanın ilk elektrikli tırı Semi Truck'la ve Roadster 2 ile oldukça konuşuldu ve şimdi de akıllı telefon kullanıcıları için Powerbank ve Şarj istasyonu üretti.

Akıllı telefon kullanıcıları için pratik cihazlar üretmeye başlayan Tesla, bu cihazları piyasaya sürmesiyle beraber yoğun ilgi gördü. Tesla imzalı yeni Powerbank ve şarj istasyonları, Tesla'nın resmi internet sayfasında geride bıraktığımız günlerde satışa sunuldu. Tesla Powerbank ve Desktop Superchager cihazlar, internet sayfasında satışa sunulmasından kısa bir süre sonra gördüğü yoğun ilgiyle beraber tükendi.

Tesla, yeni akıllı telefon şarj istasyonunu kendisine ait elektrikli araç şarj istasyonundan esinlenerek üretti. Yeni akıllı telefon şarj cihazı, görüntü olarak da araç şarj istasyonunun minyatürü olarak nitelendirilebilir. 174 TL gibi bir fiyata sahip olan bu cihazın gücü 3350 mAh. Edinilen bilgilere göre, Tesla bu ürünü 3 boyutlu bir yazıcının yardımıyla üretti. Powerbankler, cebinizde ve çantanızda taşıyabileceğiniz bir tasarıma sahipken, Desktop Superchager cihazları daha çok evlerde ve ofislerde kullanmak için tasarlandı.





PAYLAŞ