Telefonunuz için Gazete Uygulamaları - Haberler - indir.com

Telefonunuz için Gazete Uygulamaları

Tahmini Okuma Süresi : 6 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Akıllı Telefonlar

İlk başlarda basılı, sonraları web sitelerinden ve mobil teknolojilerin gelişmesiyle günümüzde de akıllı telefon ve tabletler üzerinden okurlarıyla buluşan ulusal gazetelerin mobil uygulamalarını sizler için bir araya getirdik.

Tamamen ücretsiz olarak Android veya iOS işletim sistemine sahip olan akıllı telefonlarınız ile tabletlerinize yükleyerek gündemi dilediğiniz her yerden takip edebilmenizi sağlayan mobil gazete uygulamalarını aşağıda bulabilirsiniz.

Hurriyet Egazete (Android / iPhone / iPad)

Hurriyet E-Gazete

İstenilen her noktadan ulaşılabilir olmayı hedefleyen Hürriyet Gazetesi'nin resmi uygulamasında ekleriyle birlikte birebir basılı gazete formatında E-gazete deneyimi yaşayabilirsiniz.

Her gece düzenli olarak güncellenen içeriğiyle dikkat çeken Hurriyet Egazete uygulamasıyla günün haberlerine herkesten önce erişebilirsiniz. Geçmiş 45 güne kadar olan tüm Hürriyet Ana Gazete ve Ekleri'ne 30 gün boyunca ulaşabilmenizi sağlayan uygulamayı kullanabilmeniz için telefon ya da tabletinizin Wi-Fi bağlantısının aktif olması gerekmektedir.

Sabah (Android / iPhone / iPad)

Sabah Gazetesi Mobil Uygulaması

Sabah Gazetesi'nin internet haber portalını istediğiniz zaman ve yerden akıllı cihazlarınız üzerinden ücretsiz olarak takip edebilmenizi sağlayan Sabah uygulaması ile Sabah yazarlarının en güncel köşe yazılarına ulaşabilir, haber manşetlerini, spor haberlerini ve güncel gelişmeleri sıcağı sıcağına okuyabilirsiniz. 

Ekonomi, yaşam ve dünya gibi çeşitli kategorilerin yanı sıra en yeni videolar ile resimlerin yer aldığı galeri kategorisini de bulabileceğiniz uygulama sayesinde günlük burç bilgilerinize de erişebilirsiniz.

Radikal (Android / iPhone / iPad)

Radikal Mobil Uygulaması

Basılı gazete yayınından dijital haberciliğe geçtiğimiz günlerde adım atan Radikal tarafından geliştirilmiş olan mobil uygulama sayesinde radikal.com.tr haber portalında yer alan anasayfa, türkiye, hayat, spor ve kültür sanat gibi kategoriler altındaki haberlere akıllı telefon ya da tabletleriniz üzerinden anında ulaşabilirsiniz.

Günlük burç yorumlarıyla köşe yazarlarının yazılarını da okuyabileceğiniz uygulama ayrıca foto galeride gezinmenize ve video galerisindeki videoları izlemenize de imkan tanıyor.

Evrensel E-Gazete (Android / iPhone / iPad)

Evrensel Gazetesi Mobil Uygulaması

Günlük bir siyasi gazete Evrensel tarafından akıllı telefon ve tabletler için geliştirilmiş Evrensel E-Gazete uygulaması özellikle yurt dışında yaşayan mobil kullanıcılara hitap ediyor. Uygulama ile beğendiğiniz haberleri sosyal ağlarda paylaşabilir ya da e-posta yoluyla arkadaşlarınıza gönderebilirsiniz.

Gazetenin basılı nüshasına ulaşamayan ya da satın alamayan kullanıcılarında faydalanabilecekleri uygulama, satın alacağınız abonelik kapsamında size güncel haberlerden politika haberlerine, işçi-sendika haberlerinden kadın konulu haberlere kadar pek çok gelişmeden dilediğiniz zaman haberdar olmanızı sağlıyor.

Milliyet (Android / iPhone / iPad)

Milliyet Mobil Uygulaması

Gün içerisinde sık sık yenilenen son dakika haberleriyle güncel içeriklere ulaşmanızı sağlayan Milliyet mobil uygulaması tamamen ücretsizdir. Uygulama sayesinde milliyet.com.tr portalında bulunan tüm kategorilere akıllı telefon veya tabletleriniz üzerinden ulaşabilirsiniz.

Kolay bir kullanıma sahip olan uygulama ile Milliyet yazarlarının hazırladıkları köşe yazılarını okuyabilir, Türkiye ve Dünya gündemindeki en son gelişmeleri takip edebilir, ekonomi, spor, kültür sanat, teknoloji ve sinema haberlerine sorunsuz bir şekilde erişebilirsiniz.

Cumhuriyet (Android / iPad)

Cumhuriyet Mobil Uygulaması

Türkiye'nin en köklü gazeteleri arasında yer alan Cumhuriyet Gazetesi'nin resmi mobil uygulaması Cumhuriyet sayesinde cumhuriyet.com.tr sitesinde yayınlanan tüm haberlere telefon ya da tabletleriniz aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

Gazete okumanın yanı sıra gazetede yer alan karikatürler ile özel haber başlıklarına da göz atmanıza imkan tanıyan uygulama üzerinden ayrıca yayınlanan haberlere görüş, düşünce ya da yorumlarınızı ekleyebilirsiniz.

Haber Güncellenecektir.





PAYLAŞ