Telefonu Matematik Dahisine Çeviren Uygulama: PhotoMath (Video) - Haberler - indir.com

Telefonu Matematik Dahisine Çeviren Uygulama: PhotoMath (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

OCR yani optik karakter okuma teknolojisine sahip olan PhotoMath, özellikle öğrencilerin matematik problemlerini kalem ya da kağıda ihtiyaç duymadan kolaylıkla çözebilmelerini sağlayan bir mobil uygulamadır.

Ortaöğretim seviyesindeki matematik problemlerinin çözülmesinde yardımcı olan uygulama sayesinde; kesirler, logaritma, trigonometri, temel aritmetik, ondalık sayılar ve lineer denklemler gibi çözmekte zorlanılan pek çok problem kolay bir şekilde çözülebiliyor.

Photomath

Herşeyi anlık olarak gerçekleştiren uygulama ile problemleri çözmek için soruyu cihazınızın kamerası ile görüntülemeniz yeterli oluyor. Sanal gerçeklik özelliği bulunan uygulama sorunun cevabını anında ekranda gösteriyor.

Yapılan işlemlerin sonucunu doğrudan verebilen uygulama, aynı zamanda sonuca ulaşmak için gidilen yolu da gösterebiliyor. Bu sayede soruların çözüm yollarını görerek, kullanıcıların öğrenmesine de yardımcı oluyor.

El yazısını desteklemeyen sadece kitaplardaki ya da soru yapraklarındaki basılı denklemleri okuyarak çözüm yapabilen PhotoMath uygulamasını, aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla iOS veya Windows Phone cihazınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Ayrıca uygulamayla ilgili yayınlanan PhotoMath tanıtım videosunu da izleyebilirsiniz.





PAYLAŞ