TechRax, Galaxy Note 7'nin Ne Kadar Sağlam Olduğunu Bu Video İle Test Etti - Haberler - indir.com

TechRax, Galaxy Note 7'nin Ne Kadar Sağlam Olduğunu Bu Video İle Test Etti

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-08-26 14:15:53
Editör : Caner Küçükbinar
Kategori : Donanım

Akıllı telefon üreticileri arasında ilk sıralarda yer alan Samsung ürettiği cihazların güvenli, hızlı ve yenilikçi olmasına özen göstermektedir. Ürettiği here cihazın sağlam olup olmadığını test eden firma en son üretimi olan Galaxy Note 7'nin ne kadar dayanıklı ve sağlam olduğunu test ederek bir kez daha sağlamlığını göstermeyi başardı.

Samsung Başarıları

Dünya devi akıllı telefon üreticilerinden olan Güney Koreli marka Samsung bu zamana kadar kullanıcının güncel ihtiyaçlarına yönelik üretim yapmaya gayret etti. Teknolojini her geçen gün daha da gelişmesini fırsat bilen marka giyilebilir teknoloji de dâhil olmak üzere son sistem uygulanan teknolojiyi cihazlarında kullanarak kullanıcılarına daha hızlı ve güvenli hizmeti sundu. Bundan sonraki çalışmalarında da bu anlayışla devam edecek olan marka teknolojiyi son sistem kullanmaya devam edecektir. Marka en son olarak cihazlarında Tizen işletim sistemini de kullanarak, kullanıcılara hızı ve konforu bir arada sunmayı amaçlıyor. Üretimini yaptığı her cihazın ne kadar dayanıklı olduğunu ölçmek isteyen marka geleneğini bozmayarak yeni üretimi olan Galaxy Note 7'yi de aynı işlemlere tabi tuttu.

Galaxy Note 7'ye yapılan akıl almaz güvenlik denemesi

TechRax geleneğini bozmayarak, Galaxy Note 7'nin de ne kadar sağlam ve dayanıklı olduğunu göstermek için video çekti. Yeni yayınlanan telefonların dayanıklılık testini yapan TechRax bundan sonrada aynı geleneği devam ettireceğe benzemektedir. Cihazların ne kadar sağlam olduğunu TechRax testleriyle öğrenmek mümkündür. Galaxy Note 7 Gorilla Glass 5 koruma teknolojisi ile üretilmiştir. Gorilla koruma teknolojisiyle üretilen ilk telefon olan cihaz TechRax tarafından akıl almaz denemeler tabi tutuldu. Youtube kanalında yayınlanan görüntüde bıçak ve çekiç gibi aletler kullanılarak güvenliği test edildi. Videodaki bıçak testinde ekranın nasıl korunduğu açıkça görülmektedir. Çekiçle yapılan darbelerde bile kırılmayan telefonun deyim yerindeyse taş gibi olduğu görülür. Bıçak darbeleri sonucunda kenarlarında çatlaklar meydana geldi. Çekiç darbeleri sonucunda ise cihaz neredeyse darmadağın olacaktı. Videonun sonlarına doğru cihaz çatlamaya başlasa da TechRax yine de deneyinden vazgeçmedi.





PAYLAŞ