TEB'den Samsung Gear 2 için CEPTETEB Uygulaması - Haberler - indir.com

TEB'den Samsung Gear 2 için CEPTETEB Uygulaması

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Giyilebilir Teknoloji

Son dönemlerde yayınladığı uygulamalarla adından sıkça söz ettiren Türk Ekonomi Bankası (TEB), Samsung Galaxy Gear 2 ve Galaxy Gear 2 Neo akıllı saatler için CEPTETEB mobil uygulamasını geliştirdi.

Geçtiğimiz günlerde Google'ın akıllı gözlüğü Glass'a özel CEPTETEB uygulamasını yayınlayan Türk Ekonomi Bankası, akıllı saatler için yayınladığı uygulaması sayesinde giyilebilir teknolojiler alanındaki varlığını bir kere daha göstermiş oldu.

CEPTETEB

TEB tarafından yayınlanan uygulamayı Gear 2 kullanıcıları saatlerinin bağlı olduğu Gear Manager üzerinden Samsung Apps'e bağlanarak indirebildikleri gibi uygulama sayesinde döviz, borsa İstanbul, altın piyasalarını takip edebilecekler. Ayrıca konumlarına en yakın TEB şubesini de yine akıllı saatleri üzerinden bulabilecekler.

Geçtiğimiz aylarda tanıtım videosunu yayınladığımız Gear 2, dokunmatik ekrana sahip olmasının yanı sıra sesli komutları algılayabiliyor, kalp ritmini izleyebiliyor ve üzerinde bulunan dahili kamera sayesinde fotoğraf/video çekilmesine imkan tanıdığı gibi piyasada 799 TL fiyat etiketine sahip.

Türk Ekonomi Bankası (TEB) tarafından Android ve iPhone cihazlar için geliştirilmiş CEPTETEB mobil uygulamalarını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilirsiniz.





PAYLAŞ