Tatilinizi Ucuza Getirebileceğiniz Uygulamalar (Bu Yaz Çok Fena Geçecek!) - Haberler - indir.com

Tatilinizi Ucuza Getirebileceğiniz Uygulamalar (Bu Yaz Çok Fena Geçecek!)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-29 01:56:23
Editör : Esat Karaman
Kategori : Donanım

Yoğun geçen bir senenin ardından iyi bir tatil yapmak istiyorsanız bir sürü fırsat sizi bekliyor.Bu tür planlarınız olduğunda, erken rezervasyon yapmak ekonomik olarak daha avantajlı hale gelebiliyor.İşte Erken Rezervasyon Uygulamaları;

Etstur

Hem yurt içinde hem de yurt dışında yüzlerce otel seçeneği sunan Etstur uygulaması sayesinden en çok ziyaret edilen ve en popüler otelleri anında listeleyebiliyorsunuz.Oteller hakkında ise oldukça fazla bilgi veren bu uygulama sayesinde tatilinizi daha ucuza getirebilirsiniz.

Trivago

İnternet reklamlarından adını sık sık duyduğumuz Trivago, oldukça kapsamlı bir arama servisi diyebiliriz.Her bütçeye uygun olan otel fiyatları ayrıca özel olarak indirim uygulanan uçak biletleri ile kullanıcılarını kendisine çekiyor.

Booking.com

Yurt içinde ve yurt dışında binlerce farklı otel seçeneği sunan Booking.com uygulamasında tatilinizi en uygun bütçeye göre ayarlayabilmeniz oldukça mümkün bir durum.Beğendiğiniz otellere anında rezervasyon yaptırabileceğiniz uygulamada, kredi kartı ile ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz. Uygulama sayesinde ayrıca indirimli uçak bilet gibi birçok avantajınız olabilir. Ayrıca uygulama indirimleri yaz sezonundan birkaç ay önce başlamaktadır.

 





PAYLAŞ