Tanklı Strateji Oyunu: Super Battle Tactics - Haberler - indir.com

Tanklı Strateji Oyunu: Super Battle Tactics

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Mobil oyun geliştiricisi Mobage tarafından hazırlanan Super Battle Tactics, tank ve strateji oyun türlerini bir araya getiren eğlenceli bir tanklı strateji oyunudur.

Temel amacın kendi tankınızı, stratejilerini ve yeteneklerinizi ortaya koyarak katılacağınız tank savaşlarında galip gelmek olduğu oyunda tankınızı tıpkı araba modifiye eder gibi modifiye edebilir, bu sayede de düşmanlarınızla yapacağınız savaşlarda daha keyifli bir oyun deneyimi yaşayabilirsiniz.

Super Battle Tactics

Kontrollerin oldukça basit tutulduğu oyunu ilk indirdiğinizde maç eşlemesine girerek ilk tank savaşına hemen başlayabilirsiniz. Düşman tanklarını hedef alarak yok edeceğiniz oyunda ayrıca birbirinden güçlü silah seçeneklerini de bulabilirsiniz.

Tek başınıza kendi takımınızı oluşturarak diğer takımlarla savaşabileceğiniz Super Battle Tactics'te ayrıca canlı yapılan etkinliklere katılarak efsanevi eşyalar kazanma şansıda sizleri bekliyor.

Tamamen ücretsiz olarak Android, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz Super Battle Tactics adlı bu oyunu aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ