Tanıtım Öncesinde Yeni Apple Watch 3 Hakkındaki Son Detaylar - Haberler - indir.com

Tanıtım Öncesinde Yeni Apple Watch 3 Hakkındaki Son Detaylar

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-09-12 12:40:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Tüm dünyada 12 Eylül yarın itibariyle teknoloji devi Apple yeni iPhone serisi akıllı telefon modelleriyle beraber yeni bazı ürünlerini de tanıtacak. Bu ürün serisinden birisi ise merakla beklenen Watch Series 3 modeli olacak ve şimdi yeni akıllı saat serisine dair detayları sizler için derledik. Apple'ın üçüncü nesil akıllı saat modeli olacağı beklenen Watch Series 3'ün dahili olarak LTE desteğine sahip olacağı neredeyse kesinleşti diyebiliriz. Cihaza bağlı olarak iPhone ile aynı numarayı kullanacak yeni Watch serisi ile aramaları cevaplamak bir hayli kolay olacak. Fiyat politikası noktasında eleştirilere mağruz kalan Apple'ın akıllı saat modelleri neredeyse bir orta segment akıllı telefon fiyatına kadar erişti diyebiliriz.

Yeni Apple Watch Series 3 ailesinde yer alan kırmızı renkteki şerit LTE anteni görevi görecek. Ayrıca ortaya çıkan görsellerde sinyal göstergesinin yer alması modelde SIM kart girişinin olacağının bir göstergesi olduğunu dile getirebiliriz. Yeni Apple Watch 3 serisinde genel anlamda tasarım çizgileri korunurken tanıtılacak modellerin kordon model ve tasarımlarına dair henüz bir bilgi yer almıyor. Daha uzun kullanım süresi için Apple'ın Watch 3 serisinde pil performansını arttırması bekleniyor. Yeni yazılım olan watchOS 4 ile beraber LTE desteğinede sahip olacak modelin daha fazla güç tüketimi gerçekleştireceğini söyleyebiliriz.

Bu noktada Apple'ın batarya kapasitesini büyük tutması gerekiyor. Ayrıca iOS'ta yer alan Watch uygulaması ile modelin kadran tasarımlarını değiştirmek mümkün olacak.





PAYLAŞ