Talking Tom'un yaratıcısı 5 milyar indirilmeden sonra yeni oyunu My Talking Hank'i yayınladı - Haberler - indir.com

Talking Tom'un yaratıcısı 5 milyar indirilmeden sonra yeni oyunu My Talking Hank'i yayınladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-01-19 15:15:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Talking Tom'un yapımcıları tarafından yeni oyun My Talking Hank piyasaya sürüldü. Daha eskilerde var olan sanal bebek'den bir çok alanda farklılık gösteriyor.  Oyun kullanıcıları, Hank ile etkileşime geçebiliyor, onu besleyebiliyor, uyutabiliyor ve adanın farklı bölgelerinden onun hayvan fotoğrafları toplamasına yardım ediyor. Yeni oyun Hawai'de geçiyor.

Yapımcı firmanın öngörülerine göre My Talking Hank, Talking Tom kadar başarılı olabilirse, YouTube ve diğer kanallardan gelir elde etme ihtimali çok yüksek. Bu yolla yüz binlerce dolar kazanabileceği düşünülüyor Talkin Tom ve arkadaşları çıktığı dönemlerde YouTube'un da en popüler karakterleri arasına girmişti. Fargo filminden tanıdığımız Colin Hanks ve Sünger Bob Kare Şort'u da seslendiren Tom Kenny'nin seslendirdiği  52 x11 dakikalık bölümlerden oluşan YouTube serisi 10.6 milyondan fazla aboneye ulaşmıştı. Ücretsiz sunulan My Talking Hank, uygulama içi satın almalardan gelir sağlayacak.

Talking Tom, uygulama marketleri ve birçok kanalda hatırı sayılır başarı elde etmişti, oyunun hedef kitlesinin çocuklar olması dolayısıyla My Talking Hank'inde aynı başarıya ulaşması bekleniyor. Özellikle çocukların sabırsızlıkla beklediği oyun piyasaya sürüldüğünden beri ilgi görmeye başladı ve özellikle Hank ile etkileşim sağlanıyor olması oyun severler için önemli bir ayrıntı. Yapımcı firma güncellemelerin oyuna olan ilgi ve indirme sayısıyla doğru orantılı olacağını belirtti.





PAYLAŞ