Takım Takip Uygulaması Yayınlandı - Haberler - indir.com

Takım Takip Uygulaması Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-08-31 16:30:30
Editör : Orhan Özvatan
Kategori : Uygulama

Saha çalışanlarının iletişimini kolaylaştıran Takım Takip uygulaması yayınlandı. Müdürlerin işlerini kolaylaştıracak olan bu uygulama ile iletişim seviyesi yukarılara çekilecek.

Takım Takip uygulaması, pazarlama, lojistik, teknik destek gibi alanlarda çalışan saha elemanları için biçilmiş kaftan. Müdürler, saha elemanlarının harita üzerindeki konumlarını istedikleri zaman öğrenebiliyorlar. Herhangi bir bölgeye acil eleman gönderilmesi gerektiğinde Takım Takip uygulaması sayesinde o bölgeye en yakın eleman yönlendirilebiliyor. 

Takım Takip indir

Uygulamada 5 dakikada bir saha çalışanlarının konumları yenileniyor ve bildirim gönderilerek çalışanlar arasındaki iletişim kopukluğunun önüne geçiliyor. Günlük konum yoğunluğu analizleri sayesinde müşterilerle olan iletişim kontrol altında tutuluyor.

Uygulamada yer alan anlık mesajlaşma özelliği ile de takım elemanları birbirleriyle mesaj yoluyla iletişim kurabiliyor ve daha rahat koordine olabiliyor. GD Holding'in Kuluçka Merkezi'nden çıkan Takım Takip uygulamasını Android ve iOS cihazlar için aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilirsiniz.





PAYLAŞ