Takım Tabanlı Aksiyon Oyunu: Rivals at War 2084 (Video) - Haberler - indir.com

Takım Tabanlı Aksiyon Oyunu: Rivals at War 2084 (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Yaşadıkları dünyanın tüm kaynaklarını tükettikten sonra uzayın derinliklerinde kaynak arayışına çıkan ve anlaşmazlıklar yüzünden aralarında savaş çıkan insanoğlunun hikayesini konu alan Rivals at War: 2084, takım tabanlı olarak oynayabileceğiniz ücretsiz bir aksiyon oyunudur.

2084 yılına gideceğiniz oyunda kendi askeri birliğinizi kurarak gezegenler arasında seyahat edecek ve 75 farklı gezegeni fethederek tüm kaynakları ele geçirmeye çalışacaksınız. Düşmanlar ile askeri birliğinizle beraber çarpışacağınız oyunda, birliğinizdeki her asker için farklı silah, zırh ve ekipman kullanarak kişiselleştirme imkanı da bulabilirsiniz.

Rivals at War 2084

Ağırlıklı olarak strateji planları yapmanız gereken oyunda aynı anda birden fazla askeri yönetebilir, dilerseniz Facebook arkadaşlarınızla birlikte oyunu online oynayarak heyecanı ikiye katlayabilirsiniz.

Pek çok görevin yer aldığı ve uzun süreli oynanışıyla dikkat çeken Rivals at War: 2084 adlı bu oyunu aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android, iPhone ya da iPad cihazınıza indirebilir, oyunla ilgili yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




Rivals at War 2084 Tanıtım Videosu


PAYLAŞ