Switch' daha fazla EA oyunu gelebilir - Haberler - indir.com

Switch' daha fazla EA oyunu gelebilir

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-08-12 12:20:11
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

3 Mart tarihinde Nintendo tarafından piyasaya sürülen Nintendo Switch adlı oyun konsolu, oldukça tutulan ve sevilen bir konsol olmayı başardı. Konsol çıktığı andan itibaren satış rakamlarını yüksek tuttu ve stoklarının tükendiğine dair bazı haberler çıktı. The Legend Of Zelda adlı oyunun ilk olarak Nintendo Switch'e özel çıkması ve konsolu destekleyen başka oyunların da olması, satışları tetikleyen durumlardan oldu. EA, Switch'e dair bir açıklamada bulundu ve ilerleyen zamanlarda Switch konsolunu oyunlarıyla daha çok desteklemek istediklerini dile getirdi.

EA'nın asla popülerliğini kaybetmeyecek oyunlarından FIFA serisi, bu yıl FIFA 18 ile oyun severlerin karşısına geçmeye hazırlanıyor. EA'dan gelen açıklamaya göre, FIFA 18 bu yıl Switch için de geliştirilecek. Konsol için tek eksik, FIFA 18'in hikaye modunun yer almayacak ve Frostbite motorunun kullanılmayacak olması. Fakat FIFA 18 Switch konusunda FIFA 18 ile sınırlı kalmayı düşünmüyor ve kendi imzasını taşıyan başka oyunlarını da Switch konsoluyla oyuncularına ulaştırmayı amaçlıyor. Bu konuya dair gerekli açıklamaları da, EA markasını genel müdürü Patrick Soderlund, kendisiyle yapılan röportajda dile getirdi.

Soderlund röportajında; 'Tüketicilerin ve oyuncuların bulunduğu herhangi bir platformda mutlaka kendimizi göstereceğiz. Switch'in bir parçası olmak istiyoruz ve Nintendo'nun bu kurulu düzeninin büyümesine yardımcı olacağımıza inanıyoruz. Bu nedenle bu yıl gerçekten çok iyi olan FIFA'yı göreceksiniz. Bu tam teşekküllü bir FIFA oyunu. Dürüst olmak gerekirse ilk kez bir FIFA oyunu taşınabilir bir cihazda olacak. Dolayısıyla bizim için platformu desteklemek, platform adına teknoloji geliştirmek için FIFA gibi büyük oyunlarla test edeceğiz ve her şey beklediğimiz gibi olursa, mümkün olduğunca bu platformda daha fazla oyunumuzun olması için çabalayacağız. Umarım beklentilerimiz karşılanır.' diye konuştu.





PAYLAŞ