Şut Çekme Oyunu Flick Shoot 2 Yayınlandı (Video) - Haberler - indir.com

Şut Çekme Oyunu Flick Shoot 2 Yayınlandı (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

İstanbul merkezli mobil oyun geliştiricisi MobileCraft tarafından daha önce yayınlanan şut çekme oyunu Flick Shoot'un ikinci sürümü yenilenen özellikleriyle birlikte Android platformundaki yerini aldı.

İlk sürümünün 20 milyondan fazla indirildiği Flick Shoot 2'de yeni tek kişilik oyun modları, sonsuz görev modu ve sürpriz hediyelerle dolu mini oyunlar yer alıyor. Çoklu oyun modunda rakiplerinizle mücadele edeceğiniz veya Turnuva modunda şut çekme yeteneklerinizi gösterebileceğiniz oyunda geliştirilmiş grafikler ve animasyonlar da dikkat çekici bir hale getirilmiş.

Flick Shoot 2

Rekabet dolu çevrimiçi oyun modlarına da sahip olan oyunu saatlerce hiç sıkılmadan oynayabileceğiniz gibi meydan okuma, sonuna kadar, tek top, zamana karşı ve antrenman gibi tek kişilik modlardan dilediğinizi seçerek eşsiz bir oyun deneyimi yaşayabilirsiniz.

Onlarca karakter, forma, top ve ayakkabı seçeneğini de bulabileceğiniz oyunda geliştirilmiş 3 boyutlu grafikler ve 8 ayrı dil desteği sizleri bekliyor. Tamamen ücretsiz olarak Android cihazınızda oynayabileceğiniz Flick Shoot 2'yi aşağıdaki bağlantı aracılığıyla indirebilir, oyunla ilgili yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




Flick Shoot 2 Tanıtım Videosu


PAYLAŞ