Super Mario Run Tüm Karakterleri Etkinleştirmek - Haberler - indir.com

Super Mario Run Tüm Karakterleri Etkinleştirmek

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-12-18 10:28:41
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Şimdiden popüler olmaya aday bir oyun olan Super Mario Run oyunu indirme rekorları kırmaya başladı. Henüz Android platformuna çıkmamış olan oyun, iOS platformundaki indirme başarısı bunun sinyallerini veriyor. Hali hazırda oyun oynanabilir durumdayken oyunla ilgili rehberlerde gün yüzüne çıkmaya başladı. Bizde sizler için Super Mario Run oyunundaki tüm karakterler nasıl etkinleştirilir adında bir rehber hazırladık. Bu içeriğimizde Super Mario Run oyunu içerisinde bulunan Mario harici diğer karakterlerin nasıl açılacağını anlatacağız.

Super Mario Run, şimdiden bu popülerliğe ulaşmışken oyun eğlenceli yapısı ile bağımlılık yaratacak gibi duruyor. Oyunun ana karakteri olan Mario haricinde beş adet daha Toad, Yoshi, Princess Peach, Luigi ve Toadette isimli karakterler bulunuyor. Her karakterin oyunda yapabildikleri ve yetenekleri farklılık gösteriyor. Bunlar dışında oyun içerisindeki bazı yer ve bölümleri her karakterin farklı yeteneğinden yararlanarak geçmeniz gerekiyor. Şimdi ise fazla uzatmadan, Super Mario Run oyunundaki diğer karakterleri açma işlemlerine bakalım.

Luigu:

Super Mario Run oyununda Luigu karakterini açmak için, Kingdom Mode?dan ev inşa etmeniz gerekmektedir. Bu durum için ise, 150 mor Toad ve 150 yeşil Toad?ınızın bulunması gerekmektedir.

Toad:

Etkinleştirilmesi oldukça basit olan karakterlerden biri diyebiliriz. My Nintendo Account üzerinden hesabınız ile bağlantı gerçekleştirdiğinizde, otomatik olarak oyun size Toad karakterini verecektir. Ayrıca bu hesap bağlantısı yapmanız, bir bulut kayıt özelliği sağlıyor ve özel yeteneği olan hızlı koşmasını kullanabiliyorsunuz.

Princess Peach:

Super Mario Run oyununun belkide kilit karakterlerinden bir tanesi diyebiliriz, Princess Peach için. Bu karakterimiz Bowser?in eline düştüğü için bu karakter oynanamıyor. Ancak oyunu tam olarak bitirdiğinizde Mario prensesi kurtarıyor ve bu karakterede sahip olabiliyorsunuz. Bu karakterimizin özel yeteneği ise, havada sürekli kalabilmesi olarak belirlenmiş.

Yoshi:

Yoshi karakterimizi ise 30 yeşil ve 30 kırmızı Toad elde ederek kilidini açabiliyorsunuz. Bu Toad?lar sayesinde karakterin evini tamamlayıp karakteri kullanılabilir hale getirebiliyorsunuz. Yoshi karakterimizin oyundaki özel gücü ise havada çırpınabiliyor.

Toadette:

Alınması zor olarak belirlenmiş bir karakter kendisi. Bu karakterin kilidini açabilmek için 200 kırmızı, 200 mor, 200 sarı, 200 yeşil ve 200 mavi Toad biriktirerek bu karakteri elde edebiliyorsunuz.





PAYLAŞ