Super Mario Run Nihayet Android'de! - Haberler - indir.com

Super Mario Run Nihayet Android'de!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-01-03 11:49:28
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Son günlerin ve 2016'nın damga vuran mobil oyunlarından biri olan Super Mario Run'dan yeni haberler var. Yakın zamanda Android cihazlara gelmesi beklenen oyun nihayet Android market olan Google Play Store'da yerini aldı. İlk olarak iOS platformu için çıkan ve kısa sürede milyonlarca kullanıcıya ulaşan oyun rekorlar kırıyordu. Diğer tarafda ise bugün itibariyle Google Play Store'a eklendi ve Android kullanıcıları ön kayıt yaptırabiliyorlar. Android market üzerinden ön kayıt yaptırarak oyun ilk çıktığında bildirim ile haberdar olabilirsiniz.

Henüz yeni olan ve 15 Aralık tarihinde piyasaya giriş yapan ve toplamda 151 ülkede ilk gün itibariyle 4 milyon dolar gelir elde eden Nintendo, Pokemon Go'dan sonra Super Mario Run ile yeni rekorları elinde barındırıyor. Google Play Store'ın güvenlik kuralları ve kontrolleri çok sıkı olduğundan dolayı oyunun yayınlanması biraz uzun bir süre alabilir. Nintendo tarafından henüz bir tarih için açıklama yapılmasada, oyunun Google Play Store'da yerini alması kısa sürede açılarak indirime sunulması anlamına geliyor.

Super Mario Run oyunu iOS platformunda olduğu gibi Android tarafında da ücretsiz olarak yayınlandı. Ücretsiz olarak ilk üç bölümünü oynayabileceğiniz oyunun diğer aşamalarını oynamak için 9.90 dolar yani ülkemizde yaklaşık olarak 27 TL gibi bir ücreti ödemek zorundasınız. Klasik Mario günlerini hatırlamak isteyen oyuncular World Tour bölümleri ile oldukçe eğlenceli vakit geçirebilecekler. Ayrıca oyunda Kingdom Builder ve Toad Rally gibi çeşitli modlar bulunarak içerik zenginliği oluşuyor. Sizder dilerseniz Google Play Store'da Super Mario Run araması gerçekleştirerek oyuna ön kayıt yaptırabilirsiniz. Bu sayede oyun ilk çıktığında ilk oynayan kişilerden biri olacaksınız.





PAYLAŞ