Super Mario Run, Android'e Gelecek mi? - Haberler - indir.com

Super Mario Run, Android'e Gelecek mi?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-09-23 15:01:13
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Oyun

Apple iPhone 7 lansmanında Super Mario Run oyununun App Store için geleceğini duyurmuştu. Bu duyurudan sonra, oyunun Android'lere gelip gelmeyeceği merak konusu oldu.

Apple, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği etkinlikte iPhone 7'yi teknoloji meraklılarına tanıtmıştı. Tanıtımda oyun severleri ilgilendirecek bir duyuru daha yapılmıştı. iPhone 7 lansmanından iOS  10 ile Nintendo'nun geliştirdiği Super Maria Run oyununun da App Store'a geleceği duyuruldu. Oyunun bu yılın sonuna kadar kullanıcılar için marketteki yerini alması bekleniyor. Yapılan duyuruda sadece App Store'un adının geçmesi kafaları karıştırdı. Oyunun Android cihazlar için gelip gelmeyeceği, Android kullanıcıları için merak konusu oldu. Nintendo, bu konuyla alakalı kullanıcıları bilgilendirmek adına açıklamasını yaptı.

iPhone 7 lansmanında duyurulan Super Maria Run oyununun, bu yılın sonuna kadar oyun severlerle buluşması planlanıyor. Fakat, yapılan duyuruda sadece iOS işletim sisteminin adı geçince, Android kullanıcıları da oyunun Android'e gelip gelmeyeceğini merak ettiler. Nintendo'da gecikmeden konuya ilişkin olarak açıklamasını yaptı. Yapılan açıklamada Nintendo, oyunun iPhone kullanıcılarına özel bir oyun olmayacağını söyledi. Oyun iOS dışında Andorid'lerde de yer alacak. Tek fark iOS'lara biraz daha erken gelirken, Android kullanıcıları daha geç oyunu oynayabilecekler.

Oyunda eski Mario oyunundaki görsellere kıyasla, çağın grafiklerine uygun yenilikler yapıldığını göreceksiniz. Bununla beraber bir diğer farklılık, oyunda çoklu oyun seçeneğinin yer alması olacak. Lansmanda tanıtılan oyun hakkındaki eleştirilere bakılırsa, Pokemon GO ile aynı başarıyı yakalayacağı düşünülüyor. 2016 yılının sonuna kadar iOS'larda çıkması beklenen oyunun, Andorid'lerde ki için çıkış tarihiyle alakalı kesin bir bilgi verilmedi.

 




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ