Super Mario Run, Android Çıkış Tarihi Belli Oldu - Haberler - indir.com

Super Mario Run, Android Çıkış Tarihi Belli Oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 58 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-03-23 10:43:45
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Android kullanıcılarının uzun süredir beklediği oyun Super Mario Run nihayet yakın zamanda kullanıcılarına buluşuyor. iOS platformunda uzun zamandır çıkışını gerçekleştirmiş olan ve rekor oyuncu sayısı ile dikkatleri üzerine çekmişti. Android tarafında ise Google Play Store üzerinden açtığı sayfa ile Super Mario Run ön kayıt işlemleri çoktandır başlamıştı. Nihayet bu kadar bekleyişin ardından Nintendo sözünü tutarak Super Mario Run oyununu 23 mart tarihinde Android işletim sistemine getiriyor. Ayrıca 23 Mart ile beraber Super Mario Run oyununun 2.0 versiyon çıkışı da gerçekleşecek.

Android'e Geliyor

Super Mario Run oyununun Android platformuna gelmesi ile beraber oyuna yeni özellikler de geliyor. Öyle ki 2.0 ile beraber oyunda varolan altı karaktere ek olarak çeşitli karakterlerin seçilebilmesi olanak sağlanacak. Diğer yandan oyunun ücretsiz bölümü sonrasındaki seviyeler olan World 1-4 ve daha sonrasına geçilebilme izni kullanıcılara sağlanacak. Nintendo'nun açıklamasına göre 2.0 ile beraber oyuna gelecek olan yeniliklerin henüz bir kısmı açıklandı. Daha fazla detaylar için bir süre daha beklenmesi gerektiği belirtiliyor.

Hatırlarsak bu popüler Super Mario Run oyunu geçen Aralık ayı içerisinde iOS platformuna gelmiş ve Apple ile beraber oyun bu platformda oldukça popüler olmuştu. iOS platformu ile beraber Android tarafına oyunun gelmemesi, kullanıcılar tarafından hiç memnun karşılanmamıştı. Oyunun ücretli kısmına ödeme yapan kullanıcı kitlesi Nintendo tarafını mutlu etmesede Ocak ayı bitmeden oyun tam 53 milyon dolarlık bir rakam gelir elde etmişti. Bu gelir sadece iOS tarafından ücret ödeyen kullanıcılardan gelmiş ve Android tarafı geçerli değildi.

Ancak Android kullanıcılarının iOS platformuna göre para ödeme noktasında daha az bir oranı olduğu beklentiler arasında. Bu yüzden Android'de bu oyunun çıkması iOS tarafındaki gibi popüler bir durum olmasada Nintendo'nun bu kısımdan da belli bir kitlen kazanacağı ve gelir elde edeceği gerçeğide mevcut. Bakalım bu yeni sürüm ve yeni platform ile Super Mario Run oyunu ne derecelere gelecek göreceğiz.

 





PAYLAŞ