Super Mario Run 2.0 Versiyonu Yayınlandı - Haberler - indir.com

Super Mario Run 2.0 Versiyonu Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-03-28 10:20:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

İlk olarak iOS platformunda Apple cihazlar için çıkışını gerçekleştiren Nintendo yapım Super Mario Run oyunu popüler bir ilgi görerek kullanıcı rekorları kırmıştı. Şimdi ise oyunun geçtiğimiz günlerde Android versiyonu yayınlanması ile beraber Super Mario Run 2.0 versiyonuda App Store ile beraber güncellenmiş oldu. Super Mario Run oyununu Android kullanıcıları ücretsiz bir şekilde indirebiliyor ve ilk üç bölümüde para ödemeden oynayabiliyorlar. Popüler oyun App Store mağazasına ilk olarak Aralık ayında giriş yapmıştı. Dört aylık gibi bir süreçte birçok güncelleme ile birçok yenilik oyuna eklenmişti.

Şimdi ise Super Mario Run 2.0 versiyonu ile beraber yeni karakterler, yapılar ve özellikler oyuna geldi.

Super Mario Run 2.0 Versiyonu

Yeni karakterler hali hazırda aynı yapıya sahip ancak dört farklı renklendirme ile oyuna bir farklılık getirmiş. Bu sayede oyuncular artık Yoshi karakterini dört farklı renk seçerek oynayabilecekler. Toad Rally'de ise oynadığınız renge göre Toad'ları topluyor ve daha fazla kazanabiliyorsunuz. Yeni versiyon ile beraber oyunun daha fazle bölümü ücretsiz bir şekilde oynanabilecek. Ayrıca Bowser Challenge oynanabiliyor ve bunun için ilk önce kitli olan bölüm 1-4'ü etkinleştirmiş olmanız gerekmektedir.

Oyun geliştiricilerinin belirttiğine göre yakın zamanda yapılacak olan bir etkinlik ile yeni yapılar oyuna eklenecek. Yeni bölüme başlanmadan önce Easy Mode seçilebilecek ve Toad Rally'deki renklerin görünüm oranlarıda çeşitli iyileştirmeler ile geliştirilecek. Yeni güncelleme ile beraber Bonus Game House bölümünde oyuncular kolay bir şekilde Rally Ticket kazanabilecek ve yeni iyileştirmeler ile beraber 'How to Play' ipuçlarıda arttırılacak.





PAYLAŞ