Super Mario, Pokemon'a fark attı - Haberler - indir.com

Super Mario, Pokemon'a fark attı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-12-22 23:43:29
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

İlk kez iPhone 7 lansmanında adı duyulan Super Mario Run, o günden itibaren mobil oyuncuların en çok beklediği oyunlardan birisi haline gelmişti. Super Mario Run, bekleyenlerini daha fazla merak içerisine sokmadan geçtiğimiz günlerde çıkışını gerçekleştirerek oyun severlerle buluştu. Genel olarak çıkışından önce Super Mario Run'a, oyunu oynarken çevrimiçi kalma şartının konulması dışında herhangi olumsuz bir yorum gelmedi. Çıkışından sonra durumu tamamen kendi lehine çevirmeyi başaran Super Mario Run'a gösterilen ilgi, oyunun birçok rakibini geçmesini sağladı.

Nintendo, yeni oyunu Super Mario Run'la, mobil oyun dünyasında büyük ses getirecek gibi görünüyor. Geçtiğimiz günlerde iOS platformları için çıkışını gerçekleştiren Super Mario Run'a, mobil oyunculardan büyük bir ilgi geldi. Şu anki ilgiye bakıldığında, yaz aylarının en popüler oyunu olan ve birçok başarıya imza atan Pokemon GO'yu geçebileceği söylendi. Son günlerin en çok konuşulan oyunu olan Super Mario Run, edinilen bilgilere göre 3.5 milyon indirilmeye ulaştı. Oyunun, çıkış  gününde bir rekora imza atarak 3 milyon indirildiği bilgisi paylaşıldı. Bu rakamın şu an için Amerika'yı kapsadığının da altı çizildi. Bu rakam pokemon GO ile kıyaslandığında da, Pokemon GO'nun ilk gününde 900 bin indirildiği söylendi. Henüz Android'ler için indirilmeye sunulmayan Super Mario Run'ın, Android için de indirilebilir olmasından sonra, daha fazla mobil oyuncuya ulaşacağı düşünülüyor.

Super Mario Run, oyuncularına ilk 3 bölümü ücretsiz olarak sunuyor. Sonrasında oyuna devam etmek isteyen oyun severlerin, oyunun tümü için 27 TL ödemesi gerekiyor.

 





PAYLAŞ