Steam'den Müthiş Kış indirimi! - Haberler - indir.com

Steam'den Müthiş Kış indirimi!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Valve ve UOL BoaCompra işbirliğiyle Türkiye'deki oyuncular 18 Aralık 2014 - 2 Ocak 2015 tarihleri arasında yüksek fiyatlı oyunlara yüzde 75'e varan indirimlerle sahip olabilecekler. Ayrıca oyuncular Steam'in Kış indirimi'nin tüm avantajlarından faydalanabilecekler.

Brezilya merkezli dijital ödeme şirketi UOL BoaCompra ile VALVE arasındaki iş birliği sayesinde oyuncular Steam'in kış indirimi kapsamında oyuncular, yılın en popüler olan bilgisayar oyunlarına harika indirim oranlarıyla sahip olacaklar.

Yüzde 75'e varan indirimlerden yararlanmak isteyen oyuncuların; Steam cüzdanlarını BoaCompra aracılığıyla doldurmaları ve beğendikleri oyunların indirimlerini takip etmeleri yeterli olacak. GSM operatörü aboneleri ise operatörlerin belirledikleri ödeme yöntemiyle oyunları Türk Lirası fiyatlarıyla satın alabilecekler.

Bu işbirliği sayesinde oyuncular, Steam mağazasından Türk Lirası ve Türkiye'ye özel ödeme seçeneklerini kullanarak alışveriş yapabiliyor. Ayrıca oyuncular Steam cüzdanlarının yanı sıra; Türkiye'deki üç operatör firmasının mobil ödeme hizmetlerinden faydalanarak istedikleri oyunlara anında sahip olabiliyor.





PAYLAŞ