Steam'deki Türk Kullanıcılar İmza Kampanyası Başlattı - Haberler - indir.com

Steam'deki Türk Kullanıcılar İmza Kampanyası Başlattı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Etkinlik

Dijital oyun platformu Steam geçtiğimiz gün Türk Lirası'na geçiş yaptı. Ancak bazı ürünler bu geçişin ardından daha pahalı fiyatlara satılmaya başladı. Türk kullanıcılar ise ürünlerin yüksek fiyatta olmasından dolayı Change.org üzerinden imza kampanyası başlattı.

Türk kullanıcılar için para birimi olarak Dolar'dan Türk Lirası'na geçiş yapan Steam, kullanıcıların hesaplarındaki bakiyeleri de Türk Lirası'na dönüştürmüştü. İlk izlenimde eski fiyatlara göre daha ucuza karşımıza çıkan ürünler, geçişin ikinci gününde zamlanarak kutulu oyun fiyatları karşısında daha pahalı satılmaya başlandı ve bu durum oyun severlerden büyük tepki aldı.

Steam indirim kampanyası

Yüksek fiyatlı ürün satışlarına DUR demek isteyen Nurettin Tan adlı kullanıcı Change.org üzerinden bir imza kampanyası başlattı. Ürünlerin fiyatlarının düşürülmesine yönelik başlatılan kampanyanın muhatabı ise Steam (Gabe Newell). Kampanyanın dikkate alınması için bir hayli yüksek imza toplanması gerekiyor.

indir.com ekibi olarak bizimde destek verdiğimiz kampanyaya sizde destek olmak ve imza atmak istiyorsanız buraya tıklamanız yeterli olacaktır.





PAYLAŞ