Steam'de Bulunan En Pahalı Ürünler - Haberler - indir.com

Steam'de Bulunan En Pahalı Ürünler

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-11-02 17:00:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Donanım

Dünya üzerindeki bilgisayar oyuncularını bünyesinde toplayarak indirimler yaratan Steam, yaptığı indirimler ile ülkelere göre değişen fiyat tarifesi uygulaması ile herkesin oyun almasını sağlıyor. Hatta ülkemiz adına ciddi kolaylıklar sağlayan Steam, sebebi ise ülkemizde piyasalara sürülen oyunların ithali dolar maliyetinde olduğu için daha ucuz olanak sağlamaya çalışıyor. Bugün ise listemizde yer alacak olan ürünler, platformun en pahalı ürünleri olacak.

1-  Strata Spaces VR ' Professional Edition Upgrade

Strata Spaces VR ' Professional Edition Upgrade esasında bir oyun değil. Sadece VR oyunlar geliştirmenize yarayan bir araç. Profesyonel olmayan versiyonu şu an ülkemizde 92 TL'ye satılıyor. Fakat ürünün profesyonel sürümünü satın almak istiyorsanız 995 dolar ödeme yapmanız gerekmektedir. Türk parasıyla şu an 3 bin 798 TL ediyor.

2- EVE Online

Eve Online'ın PLEX para birimini içinde barındıran bir oyun paketi. Bu ürün yurt dışında 500 dolara satılıyor. Şayet böyle bir paketi satın almak istiyorsanız toplamda 1 milyon 699 bin 99 TL ödeme yapmanız gerekiyor.

3- Rebellion Anthologv

Sniper Elite ve Evil Genius gibi bir kısım oyunun ve DLC paketinin bulunduğu Rebellion Anthologv, Steam'de 463.51 dolara satılırken ülkemizdeki fiyatı dudak uçuklatacak cinsten. Ülkemizde %30 indirimle oyun severlere buluşturan Steam, 803 TL'den 572 TL'ye sunuyor.

4- RimWorld.

Listenin dudak uçurtan bir başka oyunu RimWorld. Korsan yükseltme fiyatı yurt dışında 370 dolar olan oyun, ülkemizde bin 413 TL'den oyun severler ile buluşuyor.

5- Star Story

Horizon Escape'in PDF halindeki kitabına ulaşmak istiyorsanız yurt dışında 200 dolara satılıyor. Ürünün Türkiye fiyatı 279 TL.

6- DOTA 2 ve CS:GO

Bu oyunlar yurt dışında bin 800 dolardan satılırken, ülkemizde 7 bin TL'den satılmakta.





PAYLAŞ