Steam Yaz İndirimi Tarihi Açıklandı - Haberler - indir.com

Steam Yaz İndirimi Tarihi Açıklandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-10 10:05:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Oyun severlerin belkide en sevdiği dönem olan yaz mevsimi ile beraber kampanya ve avantajlarda beraberinde geliyor. Şimdi ise merakla beklenen Steam yaz indirimi tarihi açıklandı. Steam'ın her yaz ve özel günlerde yapmış olduğu indirimler atılan bir tweet ile bu yılın tarihi belirlenmiş oldu. Oyuncuların beklediği yaz indirimleri için oyuncular biraz daha bekleyeceğe benziyor. Valve tarafından resmi bir şekilde açıklanmayan bu tarihler bazı kaynaklar ve indirim zamanını iyi takip eden kişiler tarafından ortaya çıkartılabiliyor.

Steam veritabanındaki oyunlardaki değişiklikleri izleyen bir hesap Steam Database, tarafından yaz indiriminin bu sene 21 Haziran tarihinde başlayacağı ifade edildi. Ancak kampanya kaç gün sürecek ve bu kampanyanın bitiş tarihine yönelik herhangi bir bilgi yer almıyor. Hatırlarsak 2017 yaz indirimi 22 Haziran ' 5 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşmişti. 13 gün süren bu indirim bu sene 21 Haziran'da başlar ise tahmini olarak 4 Temmuz'a kadar sürecek.

Şuan için henüz sızıntı ve tahmin olan bu tarihlerin en resmi bilgilerinin yakın zamanda paylaşılması bekleniyor. Bakalım Valve, oyuncular için Steam'da ne gibi kampanyalar ve indirimler sunacak göreceğiz.





PAYLAŞ