Steam Link Nasıl Kullanılır? - Haberler - indir.com

Steam Link Nasıl Kullanılır?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-21 09:35:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Donanım

Android için Steam Link uygulamasının lansmanı ile sevilen oyunların akışı için çok daha kolay. Yeni uygulama, özel bir donanıma ihtiyaç duymak yerine, donanım Steam Bağlantısı gibi çalışır; sadece oyun donanımına sahip bilgisayarınızdan akıllı telefonunuzun ekranına oyun akışı için telefonun donanımını kullanır.

Steam Link uygulaması, Google Play Store'da beta olarak mevcut. Oradan kurulumu son derece basit. Sevilen Steam oyunlarını doğrudan telefonda çalışmaya başlaması pek çokları için güzel bir şey.

Uygulamayı alın

Android 5.0 veya daha yenisini gerektiriyor(iOS desteğinin yakında gelecek) ve 31MB indirme için alana ihtiyaç duyuyor. İndirme işleminden sonra muhtemelen depoda biraz daha fazla alana ihtiyaç olunacak. Uygulama kısa bir süre sonra telefonlarda 61MB'ye yükseldi. Akış, donanım yoğun olabileceğinden, düşük kaliteli telefonların uygulamayı çalıştırmak için zorlanacaktır.

Bir denetleyici bağlayın

Steam Link uygulamaları çeşitli denetleyicileri destekler. Yine de, bir Steam Controller bulunuyorsa, biraz hantal kurulum sürecinden sonra en iyi deneyime sahip olunacaktır. Valve'in kendi denetleyicisini, denetleyicinin ürün yazılımını güncellemek ve Bluetooth LE'yi etkinleştirmek için önce Valve'in talimatlarını takip ederek bağlanılabilir(Not: Steam Controller kullanıcıları, bilgisayar ve mobil cihazlarla kullanım arasında dönüşüm yapmayı planladıklarında kablosuz olarak ileri ve geri geçiş yapmak zorunda kalacaktır).

SteelSeries Nimbus gibi başka Bluetooth denetleyicileri de kullanılabilir. Bunu yapmak için telefonun Bluetooth ayarları menüsünü açılmalı ve istenilen kontrol cihazı eşleştirilmeli. Ne yazık ki, Valve henüz üçüncü taraf denetleyicileri için en iyi desteğe sahip görünmüyor.

 





PAYLAŞ