Steam Gift'e Bölge Sınırlaması Getirildi! - Haberler - indir.com

Steam Gift'e Bölge Sınırlaması Getirildi!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Valve'nin sahip olduğu dijital oyun platformu Steam'de artık kullanıcılar, kendi bölgelerinin dışındaki diğer Steam üyelerine oyun hediye edemeyecekler. Steam Gift'e getirilen bölge sınırlaması, bugünden itibaren hayata geçirildi.

Steam Gift bölge sınırlaması nedeniyle örneğin; Amerika bölgesindeki bir kullanıcı, Asya bölgesindeki diğer kullanıcıya hediye olarak oyun yollayamayacak. Bu durum; diğer bölgelerden daha ucuza oyun satın alıp G2A gibi siteler üzerinden başka bölgelere satan kullanıcıların önüne adeta taş koydu.

Bölge sınırlaması getirilen ülkeler ise şöyle;

Rusya ve çevre bölgelerde bulunan ülkeler: Azerbaycan, Beyaz Rusya, Ermenistan, Kazakistan, Kırgızistan, Moldova, Türkmenistan, Ukrayna, Özbekistan, Tacikistan

Güney Asya ülkeleri: Endonezya, Filipinler, Malezya, Singapur, Tayland

Güney Amerika ülkeleri: Arjantin, Bahamalar, Bolivya, Brezilya, Ekvator, El-Salvador, Guatemala, Honduras, Kolombiya, Kosta Rika, Meksika, Nikaragua, Şili, Panama, Paraguay, Peru, Suriname, Uruguay, Venezuella

Bölge sınırlaması Türkiye'de de geçerli. Ancak sınırlamanın Amerika ve İngiltere'yi kapsamaması bu durumun yalnızca Steam'in düşük fiyatlandırma uyguladığı yerlerde geçerli olduğunu gözler önüne seriyor.





PAYLAŞ