Steam 2014 Kış İndirimleri 9.Gün Oyunları - Haberler - indir.com

Steam 2014 Kış İndirimleri 9.Gün Oyunları

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Steam'in adeta oyun severlerin cüzdanlarını boşaltmayı amaçladığı kış indirimleri tüm hızıyla devam ediyor. Bugün listelenen indirimli oyunlar arasında Counter-Strike: Global Offensive, Company of Heroes 2 ve Thief gibi birbirinden harika oyunlar yer alıyor.

Steam, 2014 kış indirimleri 9. gününde en sevilen oyunlarda yüzde 17 ila yüzde 90 oranında indirim yapmış durumda. Tam 6133 adet indirimli oyun arasından seçtiğiniz oyunları daha uygun fiyatlar karşılığında satın alabilirsiniz.

Bugünün öne çıkan Steam fırsatları arasındaki bazı oyunların indirimli satış fiyatları ise şöyle; Monolith Productions, Inc. tarafından geliştirilmiş orta dünya aksiyon-macera oyunu Middle-earth: Shadow of Mordor yüzde 40'lık indirimle 45 TL, Valve yapımı aksiyon oyunu Counter-Strike: Global Offensive yüzde 50 indirimle 12 TL, Relic Entertainment'in geliştirdiği SEGA'nın ise dağıtımını yaptığı Company of Heroes 2 yüzde 75 indirimle 14.75 TL fiyat etiketiyle satışa sunuluyor.

Steam Kış İndirimleri 9. gününde satışa sunulan ve günün öne çıkan fırsatları arasında yer alan oyunların indirim oranlarıyla fiyatlarını aşağıdaki görselden inceleyebilirsiniz.

Steam 2014 Kış İndirimleri 9.gün

Yarın akşam saat 20:00'a kadar normal fiyatlarından daha ucuza satın alabileceğiniz tam 6133 adet indirimli oyunun listesine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Ayrıca platform üzerinden satın aldığınız oyunları bilgisayarınıza yüklemeniz için gerekli olan Steam istemcisini de aşağıdaki bağlantıları kullanarak sitemiz üzerinden ücretsiz olarak indirebilirsiniz.





PAYLAŞ