Starry; İnternet Girişimleriyle İlgili Bilgi Veren Chrome Eklentisi - Haberler - indir.com

Starry; İnternet Girişimleriyle İlgili Bilgi Veren Chrome Eklentisi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Son derece basit bir fikre dayanan ve Product Hunt üzerinden en beğenilen ürünlerden birisi olan Starry, Chrome tarayıcınızla ziyaret ettiğiniz internet girişimleriyle ilgili bilgi veren ücretsiz bir Chrome eklentisidir.

Starry sayesinde ziyaret ettiğiniz internet girişimiyle ilgili sadece tek bir tıklama yaparak; girişime ait kurucu ya da kurucuların kim olduklarını, Crunchbase üzerindeki yatırımcı ya da yatırımcılarını, dış kaynaklı haber bağlantılarını, aldığı yatırım miktarlarını, Alexa verilerini ve sıralamasının yanı sıra AngelList bağlantılarını görebilirsiniz.

Starry

Kısa bir süre içerisinde internet girişimcilik ekosisteminde bulunan kişilerin favori uygulamaları arasına gireceğini düşündüğümüz Starry, bunlara ek olarak istediğiniz herhangi bir girişimi favorilere eklemenize ve otomatik olarak oluşturulan 'Starry Favorites' adlı klasöre arşivlemenize imkan tanıyor.

Şık ve sade tasarımının yanı sıra tek tıklamayla kolay kullanım imkanı sunan Chrome eklentisi Starry'i aşağıdaki bağlantı aracılığıyla bilgisayarınıza indirebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ