Star Wars Temalı Galactic Defense Yayınlandı! (Video) - Haberler - indir.com

Star Wars Temalı Galactic Defense Yayınlandı! (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Mobil oyun pazarına sunulan kule savunma türündeki oyunların ardı arkası kesilmiyor. DeNA Corp. tarafından piyasaya sürülen Star Wars: Galactic Defense adlı oyunda bunlardan birisi. Star Wars (Yıldız savaşları) temalı oyun bugünden itibaren uygulama mağazalarındaki yerini aldı.

Kule savunma türündeki oyunlar arasında Yıldız savaşları temasını bu oyunla birlikte ilk defa görüyoruz. İmparatorluk ve Asiler olmak üzere iki farklı sınıfın yer aldığı oyunda amacınız; bu iki sınıftan birisini seçerek, üzerinize saldıran düşman birliklerini kulelerinizi ve kahraman birliklerinizi kullanarak durdurmaya çalışmak.

Star Wars Galactic Defense

Galaksi savunması yapacağınız oyunda 100'den fazla farklı savaş senaryosu bulunuyor. Her kule savunma oyununda gördüğümüz tüm özelliklerin yer aldığı oyunda farklı türden ateş gücü sağlayan kule çeşitleri, düşmanlara anlık zarar verebilen ek yetenekler ve düşmanları oyalamak için kullanabileceğiniz kahraman birlikleri bulunuyor.

Facebook entegrasyonu sayesinde arkadaşlarınızı da davet edebileceğiniz oyun için onlarda malzeme talep edebilir ya da zorlandığınız anlarda destek isteyebilirsiniz.

Tamamen ücretsiz olarak Android ve iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz Star Wars: Galactic Defense oyununu aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilir, geliştirici tarafından yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




Star Wars: Galactic Defense Tanıtım Videosu


PAYLAŞ