Star Wars Battlefront'a sonunda Death Star geliyor - Haberler - indir.com

Star Wars Battlefront'a sonunda Death Star geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-09-28 09:58:28
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Oyun

Geçen yıl piyasaya sürülen online savaş oyunu Star Wars: Battlefront'tan oyuncularına yeni bir haber geldi. Star Wars: Battlefront'a oyuncuların beklediği Death Star'ın geleceği açıklandı.

Electronic Arts ve DICE'ın yayımcılığını üstlendiği Star Wars: Battlefront, geçen yıl piyasadaki yerini almıştı. Oyun daha çok çevrimiçi modda oynansa da, çevrimdışı olarak da yapabileceğiniz görevler mevcut. Çevrimiçi görevlerinizi arkadaşlarınızla birleşerek yapmanız da mümkün. Aynı zamanda oyunda, sizlere hem birinci şahıs hem de üçüncü şahıs nişancı seçeneği sunuluyor. İçerisinde 12 tane harita barındıran oyunun haritaları 40 oyuncuyu destekliyor. Oyunun içerisinde oyuncular içerisinde birçok araç seçeneği de mevcut.

Geçen yıl piyasadaki yerini alan savaş oyunlarından Star Wars: Battlefront, oyuncular tarafından beğenilse de, eski oyunlardan tanınan elementlerin bu seride olmaması, oyuncuların şikayet etmesine neden olmuştu. Oyunda sunulan savaş deneyiminden memnun kaldıklarını söyleyen oyuncular, geri bildirimlerinde elementlerin eksiğini vurguladılar. En çok şikayet edilen eksikliklerden birisi oyunda yer alan uzay savaşı modunun ve haritasının yer almaması oldu. Bu geri bildirimleri dikkate alan yayımcı şirket DICE, geçtiğimiz zamanlar içerisinde oyuna uzay savaşlarının getirileceğine dair bir açıklama yapmıştı. Fakat bu açıklamada uzay savaşlarının ne zaman geleceğine ilişkin olarak bir bilgi verilmemişti. Çıkış tarihinin de açıklanmasını merakla bekleyen oyunculara sonunda müjde verildi. Oyunun oynanış videosunun yanında, uzay savaşlarının oyuna ekleneceği tarihi de paylaştı. Uzay savaşlarının Death Star haritasında yapılacağı bilgisi de oyuncuları daha da mutlu etti. 20 Eylül tarihinde oyuna eklenen Death Star DLC'si, eklendiği andan itibaren PC, PS 4 ve Xbox One platformlarında oynanır hale geldi.

 





PAYLAŞ