Star Trek Online'ın 12. Sezonu Reckoning,Nisan'da PS4 ve Xbox One'da - Haberler - indir.com

Star Trek Online'ın 12. Sezonu Reckoning,Nisan'da PS4 ve Xbox One'da

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-03-24 14:05:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Perfect World Entertainment Inc. ve Cryptic Studios tarafından yapımcılığı üstlenilen star Trek Online hakkında, yeni açıklamalar geldi. Gelen açıklamalara göre, Star Trek Online'ın 12. sezonu, Nisan ayında PS4 ve Xbox One'a gelecek. Star Trek Online, oyunculara ücretsiz olarak sunulan oyunlardan birisidir. Oyunun 12. sezonu, Reckoning'de, oyuncular kaygı verici bir tehdit olan ve Tzenkethiler adını taşıyan tehlikeyi araştıracaklar. Bu tehdidi araştırmak üzere Lukarilerle göreve gönderilecekler. 12. sezonla beraber oyuna bir de özel bölüm eklenecek. Bu özel bölümle, uzay savaş alanı, zanaat okulu gibi içeriklerde oyuna eklenecek.

Nisan ayında yayınlanacak olan on ikinci sezonda, "Of Signs and Portents" adlı özel bölümde oyun severlerle buluşacak. Özel bölümde kaptanlar, Alpha Quadrant'ın yeni bir bölgesinde proto-maddenin silah olarak kullanımını, Lukarilerle beraber araştırmak için göreve çıkacaklar. Bu araştırma sonucunda bulunanlar ise, Tzenkethilere götürülecek. 12. sezonda "Gravity Kills" ve "The Tzenkethi Front" adında iki uzay kuyruğu da dikkat çeken içerikler arasında yer alıyor.

Ücretsiz olarak oynanabilen Star Trek Online'da, federasyon yıldız gemisinin kaptanı olan oyuncular, oyundaki kaderlerini kendileri belirleyebiliyorlar. Böylece, İmparatorluğu şampiyonluğa taşıyabilir, Klingon Savaşçısı'na dönüşebilirler ya da Romulan Republic Warbird komutanı olarak Romulan mirasını yeniden inşa edebilirler. Oyun içerisinde henüz keşfedilmemiş uzay köşelerini keşfe çıkabilirler. Bu keşif esnasında yeni uzaylı türleriyle de tanışılabilir. Yeni içerikleriyle Star Trek Online, 18 Nisan tarihinde PS4 ve Xbox One'da oyun severlere sunulacak.

 





PAYLAŞ