Spotify'da 2016 özetinizi merak ediyor musunuz? - Haberler - indir.com

Spotify'da 2016 özetinizi merak ediyor musunuz?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 5 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-12-22 23:53:14
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Uygulama

Bu yıl yoğun ilgi gören çevrimiçi müzik dileme platformu Spotify, kullanıcılarına özel 2016 yılı için değerlendirme gerçekleştirdi. Spotify, 2016 yılı boyunca dinlediğiniz tüm müzikleri bir araya getiriyor.

2016 yılı biterken, yıl sonu sürprizleri gelmeye devam ediyor. 2017 yılına merhaba demeden önce, firmalarda kullanıcılarına sürprizler hazırlıor. Bunlardan birisi; özellikle bu yılın en popüler çevrimiçi müzik dinleme platformu olan Spotify oldu ve Spotiy'dan, kullanıcılarının hoşuna gidecek bir sürpriz geldi. Spotify'a rakip olarak Pandora adlı yeni müzik platformunun geliyor olması da, Spotify'ın yeni adımlar atmasında etkili oluyor. Şu an için en çok kullanılan çevrimiçi müzik platformu Spotify, kullanıcılarının 2016 yılı içerisinde dinledikleri müzikleri bir araya getirerek, kullanıcılarına sürpriz yaptı.

2017 yılına girmeye az bir zaman kalmışken, bu yılın en çok ilgi gören çevrimiçi müzik dinleme platformu Spotify 2016 yılına özel kullanıcılarına jest yaptı. Spotify, kullanıcılarının 2016 yılı boyunca dinledikleri müzikleri bir araya getirerek, kişiye özel listeler hazırladı. Kullanıcılarına e-posta yollayarak durumdan haberdar eden müzik platformu, 2016 müzikal özetini e-posta yoluyla yayınladı. Bu özet içerisinde, yıl boyunca toplam müzik dinleme süresi, dinlenilen sanatçılar, en çok dinlenilen parçalar, en çok dinlenilen sanatçılar, müzik türleri, favori müzik günleri hakkında kullanıcılara bilgi verildi.

Yayınlanan bu özel içeriğin kişiye özel olarak hazırlanarak gönderilmesi, Spotify kullanıcıları için güzel bir jest oldu. Spotify 2016 müzikal özetini henüz kontrol etmeyen kullanıcılar, e-posta adreslerinden içeriğe ulaşabilirler. Ayrıca buradan da ulaşabilirsiniz :)

 





PAYLAŞ