Spotify, Windows 10'u bozuyor mu? - Haberler - indir.com

Spotify, Windows 10'u bozuyor mu?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-08 12:00:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

Spotify, dünya çapında milyonlarca şarkıya ve diğer içeriğe anında erişebilmenizi sağlayan bir dijital müzik, podcast ve video aktarma hizmetidir. Bu hizmet ile sevdiğiniz sanatçının tüm müziklerini ücretsiz olarak dinleyebilir, yeni çalma listeleri oluştur, keşfettiğin harika müzikleri kaydet ve istediğin çalma listeni karışık modunda çalabilirsiniz. Ruh halinize uygun her türden müzik çalma listelerini bulabilirsiniz.

Çevrimiçi müzik platformu Spotify ile, geçtiğimiz aylarda Microsoft? da yayınladığı uygulamasını Windows 10 kullanıcıları için yayınlamıştı. Ancak Microsoft Mağaza'da indirime sunulan Spotify'ın, bugün bir takım sorunlara neden olduğu görüldü. Spotfiy uygulamasını resmi olarak Microsoft Mağaza'dan indiren kullanıcılar, Sistem Geri Yükleme noktasının çalışmadığını gördü ve bu durumdan rahatsız oldu. Önceden oluşturulmuş sistem görünümüne dönmek isteyen kullanıcılar şu uyarı ile karşılaşıyorlar:

"Sistem Geri Yükleme dosyası değiştirilemedi.

(C:UsersXXXXAppdataLocalMicrosoftWindowsAppsSpotify.exe geri yükleme noktasından orijinal kopyası ile birlikte)

Sistem Geri Yükleme sırasında belirtilmemiş bir hata oluştu. (0x80070780)"

Bu problem ile karşılaşan kullanıcılar problemi çözmek için Powershell programı üzerinden önerilen farklı kodların olduğu ancak bu kodların işe yaramadığı söyleniyor. Şimdilik bu sorunun çözümü yok gibi görünüyor. Kullanıcıların bu konudaki şikayetleri artarken bu konu hakkında yeni çözümler üretilene kadar uygulamanın bu siteden indirilmemesi gerektiği tavsiye ediliyor. Bunun çözümü olarak Spotify'ın uygulamasını Microsoft Mağaza yerine kendi sitesinden indirilmesi gerektiği belirtiliyor.





PAYLAŞ