Spotify ve Discord işbirliği ile oyun deneyimi üst düzeye çıkıyor - Haberler - indir.com

Spotify ve Discord işbirliği ile oyun deneyimi üst düzeye çıkıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-02-06 12:00:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Dünyanın en popüler müzik uygulamalarından Spotify, müzik tutkunlarına her anlamda hizmet sunmaya devam ediyor. Spotify, müzik tutkunlarının yanı sıra, oyun müziklerine ilgi duyanlar içinde bir takım hizmetler sunuyor. Bu anlamda Spotify ve sesli iletişim uygulaması Discord arasında bir iş birliği yapıldı. İşbirliğinin amacı ise, oyun tutkunlarına daha iyi bir oyun müziği deneyimi sunabilmek.

Spotify ve Discord uygulamaları, oyun tutkunları için yeni bir müzik deneyimi sunmaya hazırlanıyor. İki isim arasında yapılan iş birliği, oyun içerisinde müzik deneyiminin grup olarak yaşanmasına olanak tanıyacak.  Bununla beraber oyun müziklerini paylaşmak da oldukça kolaylaşacak. Oyun içerisinde, chat özelliğini ve müzik deneyimini aynı anda yaşamak adına; Discord'dan Ayarlar sekmesine giriyorsunuz ve sonra Bağlantılar bölümünden Spotify'a bağlanıyorsunuz. Bu basit işlemlerin ardından, hem müzik hem de oyun heyecanı bir arada yaşanabiliyor. Eğer Spotify Premium kullanıcıysanız, oyun oynarken müzikleri dinleyip, aynı zamanda arkadaşlarınızla sohbet etmeye devam edebilirsiniz.

Spotify Platform & Partner Deneyimi Ürün Direktörü Mikael Ericsson, yapılan iş birliği hakkında şu ifadeleri kullandı;  'Oyun deneyiminin tamamlayıcı bir parçası olarak müziğin önemini vurgulamak üzere önemli bir adım attık. Spotify Premium ve Discord kullanıcılarına grup olarak müzik dinleme olanağı ve en sevdikleri oyunların tadını çıkarırlarken dinledikleri müzikleri paylaşma fırsatı sunduğumuz için oldukça heyecanlıyız.'





PAYLAŞ