Spotify için Beyaz Tema! - Haberler - indir.com

Spotify için Beyaz Tema!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-08-29 13:04:26
Editör : Caner Küçükbinar
Kategori : Donanım

İnternetin hayatımıza kolaylık sunduğu bir gerçektir. Güncel hayatımızın her alanında kullanılan internetle müzik keyfi de yaşayabiliriz. Sevdiğiniz sanatçıları, müzikleri size hazır liste halinde sunan müzik programları arasında en çok kullanılanı Spotify'dir. Spotify internet üzerinden bulunduğunuz yerdeki yöresel şarkıları da size sunar. Sizin zevkinize uygun şarkıların listesini de hazır olarak çıkarır. Bundan birkaç yıl öncesine kadar pek kullanılmayan Spotify, son senelerde en popüler müzik uygulaması olarak zirveden ayrılmaz. Pek çok kullanıcısı olan Spotify her geçen kullanıcı sayısına yenisini eklemek ve var olan kullanıcısını korumak için yenilikler yapmaktadır. Güncele hitap eden yeniliklerin sonuncusu olarak Spotify'nin beyaz temada kullanılması gelir. Herkes için müzik sloganıyla yola çıkan uygulama her yaş grubundan insana hitap edebilmek için çalışmalarına devam eder. Radio teması ilham alınarak yapılan Spotify her alanda kullanılabilir.

Popüler Çevrimiçi Müzik Platformu Spotify

Spotify size popüler olan müzikleri sunmakla kalmayıp aynı zamanda yöresel şarkıları da sunar. Marka kullanıcılarına keyifli dakikalar yaşatmak için birbirinden değişik uygulamalara imza atar. En son yeniliği olarak da renklendirme üzerine yapılandır. Spotify kullananların da bildiği üzere marka siyah tonlarını kullanmaktaydı. Firma arayüzü olarak yeşil ve siyahın uyumunu seçmiş olmasına rağmen kullanıcılar beğenmemekteydi Yeşil logosunu siyah zemin üzerine kullanan marka artık siyah zemin kullanmaktan vazgeçti ve beyaz zemine yöneldi.

Yeni Arayüzün Geliştiricisi Devin Halladay

Spotify'nin yeni arayüzünü Devin Halley isimli geliştirici yaptı. Markanın karanlık yüzüne dayanamayan geliştirici daha ferah ve aydınlık yepyeni arayüzü sundu. Spotify'nin Devin Halladay tarafından geliştirilen yeni ara yüzü şimdilik Apple'ın Mac cihazlarında kullanılacaktır.

Yenilenen Arayüzü İlk Kimler Kullanacak?

Spotify'nin karanlık arayüzünü aydınlık ve ferah arayüze kavuşturan Devin Halladay sayesinde oldu. Kullanıcıların daha eğlenceli zaman geçirmesini sağlayacak olan tasarım tüm cihazlarda olmayacaktır. Öncelikle Applle2ın Mac cihazlarında yer alacak olan arayüz en kısa zamanda tüm cihazlarda kullanılabilir hale gelecektir. İstenilen şarkının internet üzerinden dinlenmesini sağlayan Spotify kullanıcılarını mutlu eden arayüz ilerleyen günlerde tüm cihazlarda yerini almaya hazırlanıyor.





PAYLAŞ