Spotify çalma listesi nasıl yedeklenir? - Haberler - indir.com

Spotify çalma listesi nasıl yedeklenir?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-05 07:00:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

Spotify İşveç menşeili bir müzik veri akışı sistemidir ve günümüzde oldukça popülerlik kazanmayı başarmıştır. Sony, EMI, Universal gibi dünyaca ünlü plak şirketleri ile anlaşma yaparak, bu plak şirketlerine kayıtlı müziklerin herhangi bir kısıtlaması olmadan bu sitede rahatça dinleyebilmenize olanak veriliyor. Müziklere size sunulan sanatçı, albüm adı, şarkı adı, tarz şeklindeki arama kriterleri ile ulaşabilirsiniz. En sevdiğiniz sanatçıların tüm müziklerini ücretsiz olarak karışık modunda dinleyebilirsiniz ya da yeni çalma listeleri oluşturup, keşfettiğiniz yeni müzikleri kaydedebilir ve istediğiniz çalma listesini karışık modda çalabilirsiniz.

Spotify programı ile şarkılarınızı listeleyebilir ve sevdiğiniz şarkıları listenizden kolayca dinleyebilirsiniz. Bazı durumlarda dijital ortamlarında verilerinizi yedekleme oldukça önemli hale geliyor. Olası çökme silinme gibi durumlarda verilerinizi kaybetmemek için yedeklemeniz gerekmekte. Spotify programında da şarkılarınızı herhangi bir olumsuz durumda kaybetmek istemiyorsanız listenizi yedekleyebilirsiniz.

Spotify Çalma Listeleri Nasıl Yedeklenir?

  • Spotify'da çalma listelerinizi yedeklemek için öncelikle SpotMyBackup servisine  bağlanmanız gerekiyor.
  • Açılır pencere şeklinde gelen uyarı ekranında Tamam butonuna tıklayın.
  • Bu işlemin ardından şarkılarınız ve çalma listeniz sıra ile yüklenmeye başlayacak. Yükleme işleminin tamamlanmasının ardından sayfada yer alan  Export tuşuna tıklayın. Kısa sürede JSON uzantılı çalma listesi yedeği bilgisayarınıza indirilecektir. Çalma listelerinizi güncelledikçe bu işlemi tekrarlayabilir ve yedeklerinizi bir kenarda tutabilirsiniz.
  • Eğer daha önce yedeklediğiniz çalma listesindeki şarkıları dinlemek isterseniz ya da çalma listenizi başka bir hasabınıza yüklemek istiyorsanız, ekranda bulunan  Import butonuna tıklayıp yedek dosyasını seçmeniz yeterli olacaktır.




PAYLAŞ