Spotify Android Arayüzü Baştan Aşağı Yenileniyor - Haberler - indir.com

Spotify Android Arayüzü Baştan Aşağı Yenileniyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-12-15 12:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Popüler çevrimiçi müzik dinleme servisi olan Spotify'ın iOS ve Android sürümleri için kullanılan tasarımları birbirlerine benzerlik gösteriyorlar. Bu durum ortaya bir sorun çıkartmasada şirket tarafından Android ekosistemine daha uygun olacağı düşünülen yeni bir Spotify arayüzü test edilmeye başlandı. Android sürümü için çalışmalara başlanan yeni tasarım detayları bir Google+ kullanıcısı tarafından ortaya çıkartıldı. Gözüken ekran görüntülerine göre tasarım noktasında bazı ilginçlikler bulunuyor. Değişiklik yapılan ilk ekranlardan birisi 'Şu Anda Çalınıyor' ekranında gözüküyor.

Söz konusu bu ekrandaki butonların tasarımları yenilenmiş ve artık albüm kapağı tüm ekrana yayılıyor. Dinlenen şarkının albüm kapağının tüm tasarıma yayılması oldukça güzel gözükürken, bu yeni tasarım çizgisi Google'ın Material Desing adlı çizgilerine oldukça benziyor diyebiliriz. Uygulamanın alt bölümünde yer alan navigasyon çubuğu bölümünde ise artık üç adet ikon yer alıyor ve bu ikonlar 'Çalma Listelerin','Ana Sayfa' ve 'Ara' şeklinde sıralanıyor. Yeni tasarım ile beraber ise Radyo ve Gözat seçenekleri kaldırılmış durumda.

Spotify İndir

Arama bölümüde yenilenen ve iyileştirilen yeni arayüzle beraber artık arama yapılırken filtreleme yapılabilecek. Bu filtre sistemi ile kullanıcıların mod ve tür önerileri yapması olanak sağlanacak. Çalma listesi kısmı ise konum ve tasarım olarak tamamen yenileniyor. Uygulamaya 'Beğenilerin' adlı yeni bir bölüm ekleniyor ve bu alanın şuan test aşamasında olduğu biliniyor. Spotify Android uygulamasında yapacağı bu yeni tasarım değişikliğini ne zaman tüm kullanıcılara sunacağı ise henüz belirsizliğini koruyor.





PAYLAŞ