Spotify Aile Paketi Nedir ?

Spotify Aile Paketi, aileniz veya arkadaşlarınızla kullanabileceğiniz, en fazla 6 kişi alan Spotify Premium paketidir.

Paketin Özellikleri Neler?

Aile için Premium üyeliği başlatırsan üyeliğin yöneticisi sen olursun. Yöneticinin sorumlulukları şunlardır:

  • Aylık üyelik ödemesi. 
  • Üyeleri (alt hesapları) üyeliğe davet etme veya değiştirme.
20170623 Screenshot 4

Aile Paketine Nasıl Üye Olunur?

Aile Paketi kaydolma sayfasına gidip, BAŞLA?ya tıkla. (Not: Spotify hesabın yoksa önce hesap oluşturmaya yönlendirileceksin. Hesabını oluşturduktan sonra Aile için Premium kaydolma sayfasına geri döneceksin.) Daha sonrasında Ödeme bilgilerini girip, kullanmaya başlayabilirsin.

20170623 spotify aile

Pakete Üye Nasıl Davet Edilir?

Hesap sayfana gidip, soldaki sekmede bulunan Aile için Premium menüsüne tıklayıp, oradan ?Bağlantı ile üye davet et? butonuna tıklayıp, göndereceğin kişinin e-posta adresini yazıp ?Davet Gönder? butonuna tıklamalısın. Ek olarak; Aile için Premium üyeliğine başarıyla yeni bir üye eklendiğinde onay e-postası gönderilecek. 

20170623 spotify aile davet

Paketteki Üye Nasıl Değiştirilir?

Hesap sayfana gidip, soldaki sekmede bulunan Aile için Premium menüsüne tıklayıp, oradan istediğin üyeyi seçip, ?Bu üyeyi değişir? butonuna tıklayıp, çıkan e-posta bölümüne değiştireceğin üye yerine gelecek olan üyenin e-posta adresini yazıp, ?Davet Gönder? ?e tıklamalısın.

20170623 spotify aile plani

Paketteki Üye Nasıl Kaldırılır?

Hesap sayfana gidip, soldaki sekmede bulunan Aile için Premium menüsüne tıklayıp, oradan kaldırmak istediğin üyeyi seçip, ?Kaldır? butonuna tıklamalısın.

Spotify?ın önerisi; Ödediğin ücretten en iyi şekilde yararlanmak için tüm yuvaları doldurmanı öneririz!

Şuana kadar yöneticinin yapabilecekleri ile ilgilendik, ?Üye neler yapmalı?? , ?Pakete nasıl dâhil olacak?? Bunlardan bahsedelim.

Spotify Aile Paketinden Gelen Davet Nasıl Kabul Edilir?

E-posta hesabına gelen maildeki ?Daveti kabul et? linkine tıklayarak, aile paketine dahil olabilirsin. Unutmadan; daha önce açtığın bir Spotify hesabı yoksa ilk önce kayıt olma sayfasına yönlendirileceksin. Kayıt olduktan sonra, aile paketine katılabilirsin.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir