South Park'ın Yeni Oyunu South Park: The Fractured But Whole Ertelendi - Haberler - indir.com

South Park'ın Yeni Oyunu South Park: The Fractured But Whole Ertelendi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-09-27 10:57:44
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Oyun

Hem televizyon ekranlarında hem de oyun camiasında belli bir kitleye ulaşmayı başarmış olan South Park'ın, geliştirme aşamasında olan yeni oyununun ertelendiği açıklandı.

20 yıldır ekranlarda izleyicilerle buluşan South Park, fazlasıyla sevilen ve bir kitle oluşturan çizgi dizi haline gelmeyi başardı. South Park'ta kullanılan kara mizah ve sürreal komedi, insanların ilgisini çekerek, onları ekranların başına kitlemeye başladı. 20 yıldır ekranlarda dizisi yayınlanan South Park, 2013 yılı itibariyle de oyun dünyasına ayak bastı. İlk çıkışını duyurmasının ardından, tüm oyuncular oyunu ve içeriğini merakla beklediler ve çıkışın ardından gelen tepkiler de olumlu oldu. Şimdi yeni oyunun çıkışını bekleyenler için üzücü bir haber geldi. South Park'ın yeni serisi için verilen çıkış tarihinin ertelendiği açıklandı.

Ciddi bir izleyici kitlesine sahip olan South Park, oyun dünyasına adım attıktan sonra ciddi bir oyuncu kitlesine de sahip olmayı başardı. Daha önce yeni oyunun çıkacağı oyunculara duyurulmuştu. Son günlerde geliştirme aşamasında olan South Park'ın çıkış tarihinin ertelendiği açıklandı. Yeni oyun South Park: The Fractured but Whole'u bekleyen ve ertelendiği haberini alan oyuncular bu habere üzüldü. Oyunun yapım ekibi, ertelenmeye sebep olarak kullanıcıların oyundan beklentilerini yüksek tuttuklarını ve bu beklentiyi karşılamak istemelerini gösterdi.

Oyunda popüler kültür'e sıkça değinilmiş ve neredeyse tüm noktaları ele alınmış. Çizgi dizide izleyiciyle buluşan üslup, oyunda da hakim. Henüz ertelenen çıkış tarihi için net bir bilgi verilmedi. Fakat South Park: The Fractured but Whole'un 2017'nin ilk çeyreğinde çıkması bekleniyor.

 




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ